Győr és környéki lányok ki akarja meglepni magát karácsonyra velem?
Figyelt kérdés
annyian panaszkodnak hogy nem találnak normális párt maguknak.na itt vagyok,én meg normális lányt nem találok.lehetőleg ne offoljatok az írjon akit érdekel a dolog.2013. dec. 20. 18:59
1/7 anonim válasza:
kösz hogy töröltétek a kérdésemet, mások sokkal hülyébb kérdései pedig maradhatnak igaz
2/7 anonim válasza:
Én is győri vagyok, nekem sincs barátnőm, de ember, hagyd már ezt napi 3* kiírod.. Gondolom te vagy a 19 éves srác...
21F
3/7 anonim válasza:
#1 mi volt a kèrdés?
Amúgy reménytelen ez az egoval keresek egy csajt magamnak gondolatmenet.
4/7 anonim válasza:
Na mi van itt, a ma este a győri lányoknak írt hirdetések estéje? :D
5/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok 19, összekeversz vkivel.életemben nem írtam ki 3 kérdést ebben a kategóriában.egyszer hadd próbáljam már meg én is.
2013. dec. 20. 20:31
6/7 A kérdező kommentje:
egyébként nem ego, inkább kicsit humoros próbáltam lenni az ünnepek miatt meg ez lett.nem mindenki érti a viccet.
2013. dec. 20. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!