Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok titeket zavarna, ha a...

Csajok titeket zavarna, ha a pasitok bal kézfején lenne egy skorpió? (kép)

Figyelt kérdés

Találtam is egy képet, hasonló elhelyezésben van a skorpió az én kezemen is, csak a farka hosszabb, és a csuklómon ér véget. Ahogy mozgatom a két ujjam, olyan mintha az ollóit mozgatná a skorpió.

Igazából szeretek motorozni, és tavaly nyáron ismertem meg egy bandát (13-15 fő) és az ő szokásuk ez, hogy mindenkin van 1 skorpió, csak nekik a hátukon, és sokkal nagyobb. Én ekkorát nem vállaltam be, tehát egy ehhez hasonló lett belőle. (csak enyém kicsit jobban néz ki.)

[link]

2013. dec. 24. 11:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna, mert nem szeretem az ilyen tucat-tetoválásokat. Az én páromnak is vannak tetoválásai, de olyanok, amik máson nincsenek, mind egyedi és mindnek jelentése van, nem csak azért került rá, hogy ezzel beleilleszkedjen egy társaságba.
2013. dec. 24. 11:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem,mert a horoszkopom skorpio :P
2013. dec. 24. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég szar tetkó.
2013. dec. 24. 11:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is akartam oda egy tetkót, de senki nem tudja megcsinálni...

Konkrétan ezt: commons.m.wikimedia.org/wiki/File:Pentagram_sigil.png

De nem érdekel mennyire tetszik a csajoknak..

Elég ha neken tetszik.

Szerintem az a tetkó a jó, ami nem másokért van, hanem magadnak.

2013. dec. 24. 11:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy senki nem tudja megcsinálni? Voltál te már normális, igényes tetoválószalonban?
2013. dec. 24. 11:30
 6/11 anonim válasza:

Személy szerint imádom a tetoválásokat (nekem is van pár, és még lesz is), de kézfejen, arcon, nyakon pl. egyáltalán nem tetszenek. Pláne nem az ilyen 'elcsépelt' minták, vagy az olyanok, amiket bandába való beilleszkedés miatt varrat magára az illető. Egy tetoválásnak szerintem sokkal mélyebbről kellene jönnie.

Szóval nem tetszene.

25/L

2013. dec. 24. 11:33
 7/11 hunbula ***** válasza:

Ha amúgy bejön a srác totál nem zavarna. Nekem semmilyen problémát nem jelent az ilyesmi, sőt.

22/L

2013. dec. 24. 11:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ilyen pasival jöjjek össze, aki villogni akar valami olyannal a testén, amiben nincs semmi egyedi... Úgyhogy nem zavarna egy pasin, de nem is lenne ilyen pasim.
2013. dec. 24. 12:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem!Ő dolga mit varrat magára és hova
2013. dec. 24. 12:22
 10/11 SzilKa ***** válasza:
Engem nem zavarna, ha amúgy a pasi személy szerint bejönne. Mivel tetováló vagyok, hozzá vagyok szokva az ehhez hasonló látványhoz amúgy is. :)
2013. dec. 24. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!