Csajok titeket zavarna, ha a pasitok bal kézfején lenne egy skorpió? (kép)
Találtam is egy képet, hasonló elhelyezésben van a skorpió az én kezemen is, csak a farka hosszabb, és a csuklómon ér véget. Ahogy mozgatom a két ujjam, olyan mintha az ollóit mozgatná a skorpió.
Igazából szeretek motorozni, és tavaly nyáron ismertem meg egy bandát (13-15 fő) és az ő szokásuk ez, hogy mindenkin van 1 skorpió, csak nekik a hátukon, és sokkal nagyobb. Én ekkorát nem vállaltam be, tehát egy ehhez hasonló lett belőle. (csak enyém kicsit jobban néz ki.)
Én is akartam oda egy tetkót, de senki nem tudja megcsinálni...
Konkrétan ezt: commons.m.wikimedia.org/wiki/File:Pentagram_sigil.png
De nem érdekel mennyire tetszik a csajoknak..
Elég ha neken tetszik.
Szerintem az a tetkó a jó, ami nem másokért van, hanem magadnak.
Személy szerint imádom a tetoválásokat (nekem is van pár, és még lesz is), de kézfejen, arcon, nyakon pl. egyáltalán nem tetszenek. Pláne nem az ilyen 'elcsépelt' minták, vagy az olyanok, amiket bandába való beilleszkedés miatt varrat magára az illető. Egy tetoválásnak szerintem sokkal mélyebbről kellene jönnie.
Szóval nem tetszene.
25/L
Ha amúgy bejön a srác totál nem zavarna. Nekem semmilyen problémát nem jelent az ilyesmi, sőt.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!