Rák, halak, skorpió férfiak 18-25 között ismerkedés?
Figyelt kérdés
Borsodban :)2013. aug. 16. 00:57
1/10 anonim válasza:
Egy tipp, ha nem bánod :P Nő vagyok, engem is érdekel a horoszkóp, de a legtöbb férfi nem foglalkozik ezzel...ez inkább ilyen női dolog :) Viszont vannak olyan társkeresők, ahol kijelzi a jegyet, ott találhatsz vízjegyű srácot! :)
2/10 anonim válasza:
Miben más pont ez a 3 jegy?
Amúgy skorpió,vagyok,de nem borsodi,csak érdekelne.
4/10 anonim válasza:
Kedves Rák - leginkább a nyilast javaslom, esetleg mérleget. Más kombinációkat egyelőre nem ismerek.
Ha halakkal és a skorpióval eléggé kaotikus lesz, annak ellenére, hogy víz jegyűek vagytok. Valahogy ilyen kombinációkat eléggé rövid életűnek láttam eddig.
5/10 anonim válasza:
szerintem a rák nyilas kombo nem szerenbcsés a rák nagyon ragAszkodó a nyilas pedig nem bírja ha korlátozzák
tapasztalat!
6/10 anonim válasza:
én skorpió vagyok, azt olvastam a vízjegyek jól kijönnek egymással. de egy rák vagy halak pasit se ismerek, a skorpiókkal meg mindig csak haverok maradunk (2 dudás nem fér meg egy csárdában :D)
8/10 A kérdező kommentje:
Azért keresek víz jegyűeket, mert az eddigi barátaim, akikkel jól kijöttem mind víz jegyűek voltak.
A társkeresőhöz eléggé fiatalnak tartom magam...még 18/L :)
2013. aug. 16. 14:29
9/10 A kérdező kommentje:
Nyilassal és mérleggel is voltam már, sajnos nekem nem jöttek be belsőre :)
2013. aug. 16. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!