Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok titeket kérdezlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket kérdezlek jártatok már Skorpió csillagjegyű fiúval?

Figyelt kérdés

Milyen volt a szexben?

Mennyire törődött veletek?

Mennyire volt hűséges?

És hasonlók...

#lányok skorpió
2013. jún. 13. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem értem miben határozza meg ezeket a csillag jegy :S
2013. jún. 13. 16:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez a csillagjegyes dolog egy nagy humbug.
2013. jún. 13. 16:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Ebbe a humbukságba hisz még valaki? Ha tetszik járj vele. Ha nem tetszik ne... úristen. A sors a te kezedbe van, akarattól és elszántságtól függ, nem holmi szar csillagok állása mondja meg, vagy nem a számok misztikája.
2013. jún. 13. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:

a horoszkop nem függ a szex mennyiségétől minöségétől és hasonlo butaságoktól...

én rák vagyok aki egy családcentrikus romantikus ember aki szereti ha irányítják szex közben a csillagjegye szerint

ehhez képest bunko vagyok messze állok a romantikától és nem akarok családot alapitani mert nem akarok gyereket nevelni és a szexuális életem rendben van és sosem volt olyan barátnöm akinek irányitani kellett volna mivel tudom hogy mit szeret egy nö magamtól is.

ennyit arról hogy milyen a horoszkóp...

2013. jún. 13. 16:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Én skorpió vagyok,de nem szeretem fényezni magam.
2013. jún. 13. 16:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Na, akkor en valaszolok a kerdesre:)

Baratom skorpio, 3eve vagyunk egyutt, tudtommal huseges, mellettem nem bamulja meg a lanyokat az utcan, es nem is dicseri oket feltunoen. Nagyon torodo, konkretan mindent a seggem ala tenne, ha hagynam, meg a kajat is megragna helyettem:)) A szex isteni vele, bar szinte folyamatosan akarja, naponta tobbszor, ami nekem mar sok. Egyebkent nagyon tudja mi kell egy nonek:)

2013. jún. 13. 16:52
 7/10 anonim ***** válasza:

a horoszkópom szerint kedves és megértő jólelkű ember vagyok.Ezek után csak van benne valami, minek tagadjam ?

skorpiókról nem sokat tudok pl ha leöntöd alkohollal megszúrja magát.

2013. jún. 13. 16:52
 8/10 anonim ***** válasza:

hát válaszolok, az én skorpióm milyen volt:D

-kevés előjáték,hamar lényegre térő,sokszor igényli

-nagyon törődő tud lenni,jobban mint az eddigi pasik

-hát előző kapcsolatokban előfordult félrelépés..és szeret flörtölgetni...

2013. jún. 13. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ettől függ, de az én párom is Skorpió és kb. azt tudom róla mondani, amit a 6-os írt. :)
2013. jún. 13. 16:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik SKorpióra jellemző a horoszkópja remélem azt tudod! :) Mert nemcsak a napjegy létezik hanem a holdjegy is ami sokkal inkább illik egy személyre! De hogy akérdésre válaszoljak az én pasim SKorpió és illik is rá! :) Az ágyban elég vad tud lenni,ha tényleg szeret akkor nemcsak vad hanem igazán érzelmes,és azon van hogy neked jó legyen :) Törődni törődik velem de néha eléggé kiszámíthatalan illetve büszke,olyan kis rejtélyes nem könnyen adja ki magát.Egy igazi ízig vérig Skorpió pedig 100% hűséges! ;)
2013. jún. 13. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!