Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket kérdezlek jártatok már Skorpió csillagjegyű fiúval?
Milyen volt a szexben?
Mennyire törődött veletek?
Mennyire volt hűséges?
És hasonlók...
a horoszkop nem függ a szex mennyiségétől minöségétől és hasonlo butaságoktól...
én rák vagyok aki egy családcentrikus romantikus ember aki szereti ha irányítják szex közben a csillagjegye szerint
ehhez képest bunko vagyok messze állok a romantikától és nem akarok családot alapitani mert nem akarok gyereket nevelni és a szexuális életem rendben van és sosem volt olyan barátnöm akinek irányitani kellett volna mivel tudom hogy mit szeret egy nö magamtól is.
ennyit arról hogy milyen a horoszkóp...
Na, akkor en valaszolok a kerdesre:)
Baratom skorpio, 3eve vagyunk egyutt, tudtommal huseges, mellettem nem bamulja meg a lanyokat az utcan, es nem is dicseri oket feltunoen. Nagyon torodo, konkretan mindent a seggem ala tenne, ha hagynam, meg a kajat is megragna helyettem:)) A szex isteni vele, bar szinte folyamatosan akarja, naponta tobbszor, ami nekem mar sok. Egyebkent nagyon tudja mi kell egy nonek:)
a horoszkópom szerint kedves és megértő jólelkű ember vagyok.Ezek után csak van benne valami, minek tagadjam ?
skorpiókról nem sokat tudok pl ha leöntöd alkohollal megszúrja magát.
hát válaszolok, az én skorpióm milyen volt:D
-kevés előjáték,hamar lényegre térő,sokszor igényli
-nagyon törődő tud lenni,jobban mint az eddigi pasik
-hát előző kapcsolatokban előfordult félrelépés..és szeret flörtölgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!