Miért van az, hogy ha valami miatt találkozok pasikkal (szervíz, munkahely. Stb) és kicsit is kedves vagyok velük, azt szexuális célzásnak veszik?
Figyelt kérdés
Már nem egyszer fordult velem elő, hogy egy nem rég megismert pasi meg akar fektetni. Pedig tudják, hogy van barátom és amikor próbálnak célozgatni én nyomatékosan ellenállok. Nem akarok úgy tőlük semmit csak ismerőseim lesznek én meg szeretek beszélgetni az emberekkel. Nekem ez amolyan szociális igény, de ők meg azt hiszik van bármi esélyük. A párom nagyon szeretem, és ez fordítva is igaz. Ő tudja, hogy szeretek társalogni és azt is, hogy megbízhat bennem, ha meg nagyon kezd gáz lenni a dolog akkor megkérem és közbelép.2013. dec. 24. 08:38
1/2 anonim válasza:
Nem lehet hogy túl kihívó vagy? Öltözködésre, viselkedésre gondolok, sokminden van, amit szexuális célzásnak vehetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!