Miért van az, hogy így facen jókat dumálunk, viccelődünk. Stb (mint 1 jó barát, de néha úgy vettem észre többet akar mint barátság) de előbben ha találkozok vele szinte hozzám se szól? Egy lányról van szó,
Figyelt kérdés
(de úgy,hogy ő akar mind találkozni velem,2-3 alkalom volt(amikor megdumáltuk h tall) ez,aztán nekem már nem volt kedvem találkozni vele,de mindig utal rá hogy találkozzak vele)2013. nov. 25. 23:17
1/9 anonim válasza:
Beszelgessetek csak élőben, ha úgy nem megy akkor csak uldogeljetek stb legyél vele türelmes
2/9 A kérdező kommentje:
értem,de kimaradt az amikor találkozok vele(kettesben)és amikor elmén kedvem már h magamnak beszélek,akk ő elkezd telefonozni és inkább elvan azzal mint h hozzám szóljon és én evvel nem tudok mit kezdeni
2013. nov. 25. 23:49
3/9 anonim válasza:
szégyellős, zavarban van, és várja hogy kezdeményezz te egy kicsit jobban, legyél vele türelmes :)
én se tudok megszólalni ha találkozom azzal akiért rajongok :D és még el is pirulok...
19L
4/9 anonim válasza:
nem kérdezted még meg hogy miért telefonozik ha ott vagy? és mért nem szól hozzád?
5/9 A kérdező kommentje:
kérdeztem,de nem add értelmes választ,de társaságban rendesen lehet vele beszélgetni
2013. nov. 26. 00:03
6/9 anonim válasza:
hagyd a fenébe, szórakozik szerintem :)
7/9 A kérdező kommentje:
lehet többet ér
2013. nov. 26. 00:36
8/9 A kérdező kommentje:
3-dik kommentelőnek válaszom,hogy nem szégyenlős,én kezdeményeztem,de meghátrált,én meg rá hagytam,aztán ő kezdet kezdeményezni...
2013. nov. 26. 00:45
9/9 anonim válasza:
Nekem volt olyan eset, hogy üziben teljesen laza tudtam lenni és bármiről tudtam vele beszélni, viszont élőben nagyon zavarban voltam és alig tudtam megszólalni. Persze látszik, hogy a ti esetetekben nem erről van szó, mert én biztos, hogy nem venném elő a telefonom ha elhívlak és nem kezdeném el azt nézegetni, ha veled vagyok. Ez inkább csak olyan dolog, mintha unatkozna és kell valaki neki, akivel tud néha találkozni, még ha nem is vele van végig elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!