Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » LÁNYOK, ti mit néztek meg...

LÁNYOK, ti mit néztek meg először egy fiún? Mi az, ami a legfontosabb Nektek a külsején?

Figyelt kérdés

2013. dec. 23. 23:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Szem, kéz, arc, haj, öltözködés
2013. dec. 23. 23:51
 12/28 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts már kedves utolsó!

Tény,hogy rengeteg pénzéhes k.rvulat van,de ettől még nem kell mindegyik lányt/nőt leszólni.

Képzeld,nekem a múltkor az új fodrászom is belevágott a hajamba.Ő már a 3. volt.Ettől függetlenül nem kezdem el szapulni a fodrászokat,hogy mekkora szerencsétlenek stb...Keresek egy újat és bízom benne,hogy ő nem bakizik.

Az előző barátnőm engem a kisugárzásom és a pozitív gondolkodásom miatt szeretett.Nem túl jó az anyagi helyzetem és nem engedhetem meg magamnak a márkás ruhákat stb...Ők pedig nagyon gazdagok.Apóspajtás egy kisebb birodalom tulajdonosa,aki eléggé ellenezte,hogy a lánya egy olyan párt válasszon magának,mint én vagyok(elvált szülők,nem vagyunk gazdagok és hasonlók)De mégis egy 2 éves kapcsolat lett belőle,aminek sajnos a távolság vetett véget.

Szóval jó lenne,ha leszokna mindenki erről a folyamatos általánosításról,mert bosszantó tud lenni!

2013. dec. 23. 23:52
 13/28 anonim ***** válasza:
Legelőször a szemét arcát alakját na meg a kisugárzását:)
2013. dec. 24. 00:15
 14/28 anonim ***** válasza:
Ez nem általánosítás, hanem ezek a biológia kegyetlen törvényei, de ebben nincs semmi megbontránkoztató; ez van és kész. 10000 év múlva is ugyanez lesz. A te példád pedig kivétel ami erősíti a szabályt. Egy pénzes sunánál kevésbé fontos hogy a barátja is tömve legyen pénzzel hiszen nekik annyi van hogy egy kis plussz már nem oszt nem szoroz. És mint írtad az apja tiltja a csóróktóé amivel általában pont az ellenkezőjét érik el, de ez már tiszta pszichológia.
2013. dec. 24. 00:15
 15/28 anonim ***** válasza:

arcot nézzem meg elsőnek de az összhatás számít. Lehet,h egy vékonyka csávó jobban bejön mint egy izmos, mert valahogy... "jobban van összerakva"

Csak külsőre a sorrendem (ISMÉTLEM: CSAK KÜLSŐRE!!!)

1. arc-test (ez nagyon változó tud lenni. Van akinél egy "nem extrás" testet feldob az arc és ugyanez fordítva)

2. "szőr" ( kar,láb és arc szőrzet ,strandon ugye a többi is)

3. öltözködés( mondjuk a páwa, EMO, "gengszeres" már elsőkörben kiesik) amit a legjobban szeretek a pasikon (persze kérdés,h kinek mi áll jól): sima ing vagy sima fekete pló VAGY sima lógó pulcsi

2013. dec. 24. 00:27
 16/28 anonim ***** válasza:
Farkát.
2013. dec. 24. 00:34
 17/28 anonim ***** válasza:

legelőször az arcát, úgy összességében. Szép fogak, kedves arc, férfias, legyen haj :)

Amúgy meg sok minden van amit megnézek, pl a kezek és a magasság ami nekem fontos. Na meg jó.. ha lehet legyen irtó szexi hangja.

2013. dec. 24. 01:52
 18/28 anonim válasza:
arc, nelegyen dagi,cipő :)
2013. dec. 25. 22:16
 19/28 anonim ***** válasza:
arc, testalkat, cipő
2013. dec. 25. 22:29
 20/28 anonim válasza:
Haját, arcát, szemeit, száját, kezeit, ruháját, seggét...(;
2013. dec. 25. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!