Lányok! Mi a legfontosabb egy fiú külsején?
Figyelt kérdés
Most hagyjuk ezt a szentbeszédet, hogy a belsô. Igenis fontos a külsô is. Ti mit néztek meg egy srácon? Haj, arc, test, kar..mit? (tuti lesz egy vicces aki a pénztárcáját, vagy hogy mennyire dagad...de maradjunk komolyak :D )
Ha lehet kort is!:)
2013. máj. 21. 19:32
2/7 anonim válasza:
Szeme(a lélek tükre), keze(sok mindenről árulkodik-többek között erőről is), szája(ha telt az ajka, akkor tuti jó az ágyban:DD)
3/7 anonim válasza:
szeme! nálam mindig sokat számít ha egy srácnak szép szemei vannak. kisugárzás érződik, ez is sokat számít. én például szeretem ha egy srác nem csontváz hanem van egy kis izom a karján és a vádlián, de nem kell túlzásba vinni:) nálam ennyi. 16L
4/7 Pain for Pleasure válasza:
A szeme és a mosolya a legfontosabb.
5/7 anonim válasza:
A férfias kezeket szeretem. :) A felsőteste legyen normális (a vékony fiúkat is kedvelem, meg a picit izmosabbakat, de semmiképp ne dagadjanak az izmai...), és a szemeket is imádom. :)
16L
6/7 anonim válasza:
Sajnos nekem elég sok dolog fontos ilyen pl.:
Szemöldök (legyen határozott, nem ritkás)
Orrnyereg hajlása (ne legyen görögös, azt nagyon utálom, link lent)
Nagyjából normális TISZTA fogak
Ne szőrtelenítse agyon magát
Imádom a szakállas pasikat
Barna haj
Szép kezek
"Büszke tartás"
Ez az utolsó így elég vicces :D
7/7 anonim válasza:
Sok példány Deák Ferenc rézkarc repró...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!