Hol ismerkedtetek össze a párotokkal? Tudtok nekem tippeket adni merre felé keresgéljek? 26/N
huszonéves létemre sajnos sok emberrel beszéltem már, mind neten, mind élőben (suli, közös haveri kör, meg random emberek az utcán is ritkán), és mindegyiknél olyan problémába ütköztem, hogy elvár valami olyat, amit ő maga sem képes megadni.
Mindenkinél más volt a fő ok, de nagyjából szerintem értitek mire gondolok...
Aztán ezért már nem is szoktam neten csajozni, csak úgy egy-egy témában, ha van közös sztori, akkor "el csámcsogunk" rajta, és ha úgy alakul, akkor találkozót kezdeményezek, mert érdekel a személye...
Ilyenkor bekapcsol általában (50-ből eddig 2x nem!) a nyuszi mód, és mindenki talál valami ürügyet, hogy miért ne... Ez csak azért érdekes, mert tartalmas, mély témákat érintő, izgalmas levelek után a találkozótól már teljesen beijednek a nők... Ezt érzem.
A valóságban ha kialakul ez a "jó alap", akkor meg lógnak a nyakamon, és bunkónak kell lennem, hogy "lerázzam őket". :(
Szóval a netes ismerkedés inkább csak "poén" szerintem, bár lehet valamit rosszul csinálok...
(képet nem szoktam kérni, a farkam soha nem téma nálam, tehát ez alapból kizárt, hogy emiatt legyen probléma...
Valaki észrevett az írásomban valami "betegeset"? Kérlek jelezzétek privátban, mi lehet a gebasz... :D)
Jah facebook-on is volt már flört dögivel, amiből lett is egy "komoly" kapcsolat, de ott is az elvárások miatt lett vége... De ezt senki nem kérdezte :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!