Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedtetek össze a...

Hol ismerkedtetek össze a párotokkal? Tudtok nekem tippeket adni merre felé keresgéljek? 26/N

Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 22:42
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
na erre kíváncsi vagyok, h mi sül ki belőle :P...
2013. dec. 23. 23:04
 12/27 anonim ***** válasza:
Apropó, boldog karácsonyt ! (lassacskán)
2013. dec. 23. 23:04
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszi :) Neked is!! Idén talán télleg értékelni fogom holnap a fa díszítést. na és milyen stílusba írsz a csajoknak? Nem baj, ha kíváncsiskodom? :P
2013. dec. 23. 23:06
 14/27 anonim ***** válasza:

Főleg azért írok én is, hogy lássam a válaszokat, hátha kapok pár olyan tippet, ami eszembe se jutott.

Amúgy szerintem értelemszerűen az emberek többsége a komfortzónájában szokott párra lelni (barát baráti köre, egyetem, munkahely, a megszokott bár stb). Attól, hogy valaki mondjuk vasútmodellező/bélyeggyűjtő hobbiszakkörben lelte meg élete párját, attól én még nem fogok elkezdeni kisvasutakat építeni vagy bélyeget gyűjteni.

A gondok inkább ott kezdődnek, ha az ember komfortzónájában nincs megfelelő jelölt, ami gyakran előfordul 25 éves kor körül: az egyetemi barátok (vagy maga az illető) másik városba/országba kerülnek, a munkahelyen általában csak (sokkal) idősebbek vannak, a szoba jöhető "jelöltek" pedig már jegyesek/házasok. Ilyenkor merül fel az emberben a Kérdező kérdése :)

Én néha (jobb híján) elmegyek havonta 1x arra a helyre, ahol még az egyetemi évek alatt szórakoztunk (tudom, tudom szórakozóhelyen nem lehet ismerkedni bla-bla, de tényleg nincs más ötletem) pár itt maradt baráttal, de ott is egyre inkább "dinoszaurusznak" érezzük magunkat végzettként a sok hallgató között...

Szóval jó a kérdés :)

25F

2013. dec. 23. 23:09
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát megpróbálok kevésbé hízelgő levelet írni XD Ha jól belegondolok, akkor az átlagnál egy kissé jobban hízelgős a dolog, de nem túl vészes, de akkor lejjebb csavarom a hangerőt egy kicsit.
2013. dec. 23. 23:10
 16/27 anonim ***** válasza:
Itt és nem párkeresés céljából kezdtünk el beszélgetni, hanem csak úgy. Előbb barátok lettünk, aztán később összejöttünk.
 17/27 anonim ***** válasza:
61%
Nektek aztán tök mindegy (tisztelet a kivételnek). Ha nyomul valaki, az a baj, ha nem nyomul, az a baj. Ha bunkó, az a baj, ha lassan közeledik hozzátok, akkor már úgy veszitek, hogy nem is akar tőletek semmit. Ha ocsmány dolgokat ír, felháborodtok, hogy milyen disznó, ha viszont valaki beszélgetni szeretne veletek, akkor ejtitek, mert "unalmas". Még egyszer mondom, tisztelet a kivételnek, mert van talán 1%, aki komolyan is gondolja azt, hogy meg akarja ismerni a másikat, és nem lép le pár "beszélgetés" után.
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyakori jó ismerkedési terep ;) Legalábbis én ismertem meg innen lányokat, akikkel a mai napig jóban vagyok, csak mindenki messze lakik :( Te hol laksz kérdező? :)
2013. dec. 23. 23:11
 19/27 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem teljesen megdől az az állítás, hogy szórakozóhelyen nem lehet ismerkedni. Az exemet is szórakozóhelyen ismertem meg, akivel aztán 12 évig együtt éltünk és a jelenlegi páromat is szórakozóhelyen ismertem meg, három éve vagyunk együtt.
2013. dec. 23. 23:12
 20/27 anonim ***** válasza:
1 utcára lakik tőlem egy srác. Régen többet találkoztunk, mint most. Mikor jövök haza általában elmegyek a házuk előtt. Kb. 3 hónapja is mentem hazafelé és jött ki az egyik haverjával, aki rámköszönt. :) Régóta kinéztem magamnak a srácot, a közösségi oldalon meg is volt a kölcsönös vonzalom, aztán egyszer csak rámírt, hogy találkozhatnánk.:)
2013. dec. 23. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!