Hol ismerkedtetek össze a párotokkal? Tudtok nekem tippeket adni merre felé keresgéljek? 26/N
Főleg azért írok én is, hogy lássam a válaszokat, hátha kapok pár olyan tippet, ami eszembe se jutott.
Amúgy szerintem értelemszerűen az emberek többsége a komfortzónájában szokott párra lelni (barát baráti köre, egyetem, munkahely, a megszokott bár stb). Attól, hogy valaki mondjuk vasútmodellező/bélyeggyűjtő hobbiszakkörben lelte meg élete párját, attól én még nem fogok elkezdeni kisvasutakat építeni vagy bélyeget gyűjteni.
A gondok inkább ott kezdődnek, ha az ember komfortzónájában nincs megfelelő jelölt, ami gyakran előfordul 25 éves kor körül: az egyetemi barátok (vagy maga az illető) másik városba/országba kerülnek, a munkahelyen általában csak (sokkal) idősebbek vannak, a szoba jöhető "jelöltek" pedig már jegyesek/házasok. Ilyenkor merül fel az emberben a Kérdező kérdése :)
Én néha (jobb híján) elmegyek havonta 1x arra a helyre, ahol még az egyetemi évek alatt szórakoztunk (tudom, tudom szórakozóhelyen nem lehet ismerkedni bla-bla, de tényleg nincs más ötletem) pár itt maradt baráttal, de ott is egyre inkább "dinoszaurusznak" érezzük magunkat végzettként a sok hallgató között...
Szóval jó a kérdés :)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!