Mi az, amivel egy csaj érdeklődését felkeltheted?
Mit mondtok ha meg akartok fűzni egy csajt? nem sablon szövegekre vagyok kíváncsi, hanem hogy milyen témákról beszéltek..stb
Nekem az a hibám hogy túl unalmas vagyok, és ezért egy idő után már otthagynak..
segítsetek egy két jó tippel plz!! (nem kell a hülyeség!)
Én nőként az alábbi tippet tudnám adni:
Figyelj oda rá, beszélgessetek, kérdezd a hobbijáról, életéről: mit szeret csinálni a szabadidejében, mi érdekli, mik a tervei... Figyelj oda rá! Keressetek valami közös érdeklődési kört, valamit, ami téged is érdekel, és otthon vagy a témában. (Ha nincs semmi, akkor úgysem lesz nagyon hosszú életű a dolog...)
Beszélgessetek erről a témáról, aztán persze lehet másról is. Pl. te is mesélsz neki valami más hobbidról, és persze őt is meghallgatod.
A végén a közös hobbival kapcsolatosan akár fel is ajánlhatod neki, hogy találkozzatok, és csináljátok együtt (pl. szereti a filmeket - menjetek együtt moziba, vagy színházrajongó - menjetek színházba...)
Szerintem így lehet a legjobban ismerkedni, és messze nem olyan erőltetett, mint a sablonszövegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!