Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A négymillió koldus országában...

A négymillió koldus országában hogyan várhatják el lányok tömegei a pasiktól, hogy átlagon felüli anyagi helyzetben legyenek, és persze nézzenek ki makulátlanul?!

Figyelt kérdés
Komolyan gondolják azt a lányok, hogy minden pasinak egy tv sztár benyomását kell keltenie mind külsőleg, mind anyagi értelemben? Na de ezt Magyarországon hogy gondolhatják komolyan? (Nem politizálni akarok!)

2013. dec. 22. 19:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%
Én nem várom el, de egy hozzád hasonlóval sem álltam volna le sosem.
2013. dec. 22. 20:12
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Érdekes, hogy lepontoztak, pedig nem írtam semmi sértőt. De biztos jól esik az örök szűz magányos nyomiknak, ha lepontoznak egy normális választ... (kb biciklikerék lyukasztás szint) Nekem ez nem fáj :D ettől függetlenül nekem van normális párkapcsolatom, ahol nem számít a pénz.

Talán nem plázap*csa lányoknak kellene udvarolni.

2013. dec. 22. 21:20
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Itt sajnos ez megy. Ha nem azt mondod, amit hallani akarnak, ami szerintük a valóság, akkor lepontoznak, mert kb. ennyire képesek csak. És itt az összes rinyálós anyapicifia ilyen. :-/ Nem csodálom, hogy egyiknek sincs kapcsolata.
2013. dec. 22. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

65-öskee :DD

Hát igen. Észrevettem már jó ideje :D Csak zavar, hogy lepontoznak normális válaszokat, amiben semmi sértő nincs és akkor még csak le se írják(reális tényekkel megalapozva!), hogy mivel nem értenek egyet. Ráadásul itt gyk-n szidják a népet, ahol aránylag normális lányok vannak; nem azt szidja egyik se, aki élőben visszautasította, ugyanis egy gilisztában több gerinc van mint bennük.

2013. dec. 22. 21:49
 15/17 anonim ***** válasza:
47%
Ez így van, mert szeretik az egyszerűbb megoldásokat, ahogy írtam. Gerinctelen anyapicifia mind. Életképtelen selejtek.
2013. dec. 22. 21:51
 16/17 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon egyszerű. Akinek ilyen elvárásai vannak, az nem te célcsoportod, ha pedig mégis leállsz egy ilyennel, mondván, hogy "az összes nő ilyen", akkor nincs tartásod.
2014. febr. 8. 14:07
 17/17 anonim ***** válasza:
62%

Inkább nem szólok arról, hogy más nő mit vár el. Jó? Az legyen az ő gondjuk, meg legyen a ti gondotok.

De szerintem mindenkinek joga van arra, hogy eldöntse, mit vár el. Maximum sosem kapja meg.

Én nem várom el az átlag feletti anyagi helyzetet, nem várom el, hogy makulátlanul nézzen ki. A tv-sztárok közül senki nem vonz.

Szerintem az irritáló, és gáz, ha egy pasi ezt gondolja, ezen siránkozik, és legfőképp ha ilyen nőknek akar megfelelni.

Én azt várom el, hogy a pasinak legyen életcélja, olyan, ami nekem tetszik, és tegyen is ezért. Nem bírom a tehetetlen siránkozást naphosszat, hogy "jajj a négymillió koldus országában képtelenség érvényesülni". Szerintem ti férfiak is boldogok akartok lenni egy nő mellett, látni akarjátok, hogy jut valamire, azt akarjátok, hogy együtt vidítsátok egymást, nem azt, hogy értelmetlen és buta dolgokon menjen a problémázás.

Edzd a tested, keress olyan foglalkozást aminek van jövője, műveld magad, ne légy igénytelen. Nyilván olyan férfival nem fogok összejönni, aki külsőre nem tetszik, olyannal sem, akinek nem tetszik a világnézete. Szerintem rengeteg nő, és rengeteg férfi van ezzel így. Keresd ezen tömegeket.

2014. febr. 8. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!