Meleg kérdés! Hogy tudtok bepasizni egy szórakozóhelyen?
Az érdekelne, hogy hogyan történik az egész megismerkedés egy nem meleg szórakozóhelyen. Csak úgy észreveszitek egymást, vagy szemezéssel, vagy hogyan?
Múltkor heteró haverjaimmal mentem bulizni és akkor vetődött fel benne a kérdés.
Tudom, voltam is, de mondták más meleg ismerőseim, hogy ők már szedtek fel, illetve szedték fel őket már nem meleg szórakozóhelyen melegek. Csak az érdekel, hogyan történik?
Ismerem ezt a magasröptű zenét, de sajnos mára elvesztette az aktualitását, mert nagyon sok páva van, meg focisták, akikről nem lehet eldönteni, meg úgy alapjában, kezd egyre mindenki úgy kinézni, hogy a ruhájából nem tudja az ember eldönteni.
Aztán a másik fele a történetnek, hogy nem minden meleg úgy néz ki, hogy aztán rögtön leríjon róla, hogy meleg. És vannak olyanok is, akik normálisan öltöznek, mint én (pl. sötétkék ing, farmer; nem látszik rajtam ebből h az lennék)
Erre én is kíváncsi lennék...
Mondjuk rajtam nem látszik, hogy meleg lennék.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!