Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meleg kérdés! Hogy tudtok...

Meleg kérdés! Hogy tudtok bepasizni egy szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy hogyan történik az egész megismerkedés egy nem meleg szórakozóhelyen. Csak úgy észreveszitek egymást, vagy szemezéssel, vagy hogyan?

Múltkor heteró haverjaimmal mentem bulizni és akkor vetődött fel benne a kérdés.

2013. dec. 22. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
menj meleg bárba, ott fognak ilyen kérdések felvetődni
2013. dec. 22. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
2013. dec. 22. 13:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Tudom, voltam is, de mondták más meleg ismerőseim, hogy ők már szedtek fel, illetve szedték fel őket már nem meleg szórakozóhelyen melegek. Csak az érdekel, hogyan történik?

Ismerem ezt a magasröptű zenét, de sajnos mára elvesztette az aktualitását, mert nagyon sok páva van, meg focisták, akikről nem lehet eldönteni, meg úgy alapjában, kezd egyre mindenki úgy kinézni, hogy a ruhájából nem tudja az ember eldönteni.

Aztán a másik fele a történetnek, hogy nem minden meleg úgy néz ki, hogy aztán rögtön leríjon róla, hogy meleg. És vannak olyanok is, akik normálisan öltöznek, mint én (pl. sötétkék ing, farmer; nem látszik rajtam ebből h az lennék)

2013. dec. 22. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi lennék...

Mondjuk rajtam nem látszik, hogy meleg lennék.

24/F

2013. dec. 23. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
nem kifejezetten szórakozóhely, kocsma. nem meleg hely, sok egyetemista/fősulis jár oda. szóval fiatalok. ilyen helyen mondjuk sose ismerkedem, nem is olyan céllal megyek, de egyszer láttam egy srácot akihez oda kellett mennem, muszáj volt annyira szép volt:D nem voltam benne biztos hogy meleg, nem ismertem egyáltalán.. csak ennek a kocsmának van egy meleg pultosa és vele beszélgetett, ezért reméltem, hogy hátha ő is az. összeszedtem magam oda mentem hozzá beszélgetni, szerintem annyit ittam akkor, hogy már nem érdekelt mit gondol majd rólam ha mégse meleg. kb egy súlycsoport voltunk szóval attól se féltem annyira, hogy agyonver:D a beszélgetés végén leírtam neki a nevem, hogy ha érdekli keressen meg fb-on. nem mertem rákérdezni, hogy meleg-e de nagyon aranyos volt meg sokat mosolygott:) teljesen oda lettem érte már akkor:)
2013. dec. 24. 00:35
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
nagyszerű, de mi a folytatása a történetnek?
2013. dec. 24. 00:48
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
ja azt lefelejtettem, összejöttünk és azóta hozzám költözött
2013. dec. 24. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!