Fiúk, nektek hogy tetszenek az ilyen körmök egy lányon?
Eredeti !! Nem mű, természetes és ápolt, nem csicsás. Ilyen, ennél 1-2 centivel rövidebb, vagy a teljesen rövid köröm a nyerő?
Van egy osztálytársnőm akinek ilyen "Mindjárt kibelezlek" feje van és ehhez ilyen nagy körmöket visel. Na most amikor először megláttam, lány létemre furcsamód egyből a karmaira vonzotta a tekintetemet és azon gondolkodtam, hogy azt hiszem jobb lesz vele nem "összekapni" a jövőben.
Szerintem elég ijesztő és r*bancos benyomást kelt elsőre az emberekben. Nem szép, természetellenes és végképp nem esztétikus.
Én a rövid és ápolt körmökre esküdök. :)
Bár lány vagyok, remélem nem gond hogy megosztottam veled az én véleményemet is. :)
18/L
totál undorító. Érdekes, hogy szépen le van reszelve meg kilakkozva, nekem mégis totál ápolatlan hatást kelt.
És mi ez az idióta videó? Mitől jó neki, hogy karmolássza az asztalt?
nem ad ki pénzt? akkor magától lesz olyan lakkos, vagy polírozógépet ingyen adnak hozzá?
mellesleg tényleg nagyon nem praktikus.
https://www.youtube.com/watch?v=ymCoiZS0HLA
eyébként az ilyeneket még ki is szokták festeni, hiába "nem mű", akkor is undorító és giccses.
"És mi ez az idióta videó? Mitől jó neki, hogy karmolássza az asztalt?"
ez valami fétis lesz szerintem, vannak akiket ez izgat. engem nem érdekel, de véleményem van róla.
szerintem a rövid, kevésbé hosszú még belefér, de már az 1 centis sem hordható ha valaki nem egész nap a kozmetikusnál ül. normális nő dolgozik, ahhoz meg sem külsőre sem használatra nem ez a hossz/megjelenés illik. a munkáltatók is kerülik az ilyen nőket, mert általában kényesek és rossz munkaerő. lehet hogy általánosítás, de az biztos, hogy nem képes vele olyan dolgokra mint 1 rövid körmű.
Nem. Nagyon nem. Fuj. Soha. Még ha a világ legszebb, legnormálisabb lánya lenne akibe szerelmes vagyok, akkor sem. Levágnám neki:D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!