A pasiknak milyen alakú, hosszúságú és színű körmök tetszenek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 18:47
1/8 anonim válasza:
Nekem a lány saját rövid körme tetszik. feketével v pirossal kifestve
2/8 anonim válasza:
műkörömbe: hosszú hegyes ,szép mintával,a színe az mind1 de leginkább a piros,francia,rózsaszín tetszik.
24/F
3/8 anonim válasza:
a barátomnak a saját, rövid köröm, natúrban, esetleg átlátszó, vagy halvány rózsaszín/gyöngyház színnel kifestve.
4/8 A kérdező kommentje:
Legyen olyan hosszú, hogy kb. fél centivel túlérjen az újjak végén. Az, hogy mű, vagy saját nem érdekes. A hegyes nekem nem tetszik, de a szögletes annál inkább.
A színe legyen sötétvörös, bordó. Bár ez nagyban függ a hölgy egyéniségétől, korától. Semmi esetre se legyen túldíszített, főleg ha a hölgy idősebb. (F/30)
2011. máj. 4. 20:25
5/8 anonim válasza:
hát erre rábasztál, mert kihozta h a saját válaszod :D
8/8 anonim válasza:
Nekem a vérvörös géllakkos tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!