Fiúk, nektek hogy tetszenek az ilyen körmök egy lányon?
Eredeti !! Nem mű, természetes és ápolt, nem csicsás. Ilyen, ennél 1-2 centivel rövidebb, vagy a teljesen rövid köröm a nyerő?
fujj!
ba'ki ezek már karmok nem körmök!
a hideg kiráz a látványától is :(
utálom a 3 mm-nél nagyobb körmöket.
A karmokat meg pláne!
Az ilyen hogy a pcsába dugja fel a tampont? O.o
Halál gusztustalan!!!
Ezek túl hosszú körmök és én sem tudom elhinni, hogy a mindennapi dolgaidat könnyen tudnád velük intézni.
Nem tudom más hogy van vele, de nekem az ilyen hosszú körmök a hivalkodást jelentik, ez pedig nekem nem túl vonzó.
undorító. legfeljebb a fiúk felének mindegy, és 1%át vonzza ez.
ugyanúgy mint az összes kancácska smink, rikító giccses csillogó ruha, kiegészítő, ékszer, stb.
ez arra jó, hogy az ízlésficamos buta nők tízezreket fizessenek ki azért, hogy röhejesen nézzenek ki.
de ne azért csináld vagy ne, mert mi azt mondjuk, legyen személyiséged, bár ilyen ízlésű lánytól nem meglepő, ha nincs.
én nem akarok ilyen körmöt, csak kérdezem
utolsó, ezért nem ad ki pénzt, mert a sajátja
összességében a válaszolókhoz pedig: még akkor sem ha amúgy a lány nagyon visszafogott, ízlésesen öltözködik, kedves, okos, aranyos ésatöbbi? ennyire számítana a körme hosszúsága?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!