Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » És mit mondjak neki? (bővebben...

És mit mondjak neki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves lány vagyok. Kb. fél éve tetszik egy fiú, egy évvel fiatalabb nálam. Ha találkozunk akkor mindig rám néz, mosolyog rám. (Néha túl sokat is szemezünk...) Az a lényeg, hogy az ő legjobb barátai az én ellenségeim, ezért is gondolom azt, hogy e miatt nem közeledik felém. Én pedig nem tudom, hogy hogy mondjam el neki, vagy egyáltalán el mondjam e, amit érzek...

2013. dec. 21. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Majd ha akar valamit elmondja, te vagy a lány, ne te kérd őt kapcsolatra...

Amúgy is milyen már h más emberek miatt nem jöttök össze.. komolyan akarod ezt..?

2013. dec. 21. 17:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát én szeretném, de nem érdekelne, hogy mit mondanak mások...
2013. dec. 21. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:

"Majd ha akar valamit elmondja, te vagy a lány, ne te kérd őt kapcsolatra... "

Ezt a baromságot... Attól mert lány, miért ne kezdeményezhetne? Inkább várja meg, amíg más csaj odamegy a csávóhoz, és elviszi előle? Ez a szép felfogás...

Nem egymás barátaival kell foglalkozni, hanem azzal, h ha tetszik, akkor oda kell menni, és beszélgetni vele, megkérdezni, hogy nincs-e kedve találkozni stb. Hidd el, egyszer bánni fogod, ha nem mész oda ahhoz, aki nagyon bejön, és netán más elhappolja. Mit veszíthetsz? Max nemet mondd, bár a jelek alapján nem hinném.

2013. dec. 21. 17:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Okés megpróbálom elmondani neki:) Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 21. 17:32
 5/5 anonim ***** válasza:

3 igazad van, rosszul fogalmaztam.

Arra akartam kilyukadni, hogy azért szerelmet ne valljon neki. De a társaságát ha keresi, beszélnek..stb az persze h jó:)

De ritkán sül ki abból jó, ha a lány szedi fel a fiút. Hallottam sok ilyet, és ritkán értékeli ilyenkor a srác a lányt...

2013. dec. 22. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!