És mit mondjak neki? (bővebben lent)
Majd ha akar valamit elmondja, te vagy a lány, ne te kérd őt kapcsolatra...
Amúgy is milyen már h más emberek miatt nem jöttök össze.. komolyan akarod ezt..?
"Majd ha akar valamit elmondja, te vagy a lány, ne te kérd őt kapcsolatra... "
Ezt a baromságot... Attól mert lány, miért ne kezdeményezhetne? Inkább várja meg, amíg más csaj odamegy a csávóhoz, és elviszi előle? Ez a szép felfogás...
Nem egymás barátaival kell foglalkozni, hanem azzal, h ha tetszik, akkor oda kell menni, és beszélgetni vele, megkérdezni, hogy nincs-e kedve találkozni stb. Hidd el, egyszer bánni fogod, ha nem mész oda ahhoz, aki nagyon bejön, és netán más elhappolja. Mit veszíthetsz? Max nemet mondd, bár a jelek alapján nem hinném.
3 igazad van, rosszul fogalmaztam.
Arra akartam kilyukadni, hogy azért szerelmet ne valljon neki. De a társaságát ha keresi, beszélnek..stb az persze h jó:)
De ritkán sül ki abból jó, ha a lány szedi fel a fiút. Hallottam sok ilyet, és ritkán értékeli ilyenkor a srác a lányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!