Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem mondják meg, ha nem...

Miért nem mondják meg, ha nem akarnak ismerkedni!?

Figyelt kérdés

A tököm televan már... társkeresőn irok mindenféle lánynak... mindenkihez valami névreszólót, szépek a szemeid stb. De a végére mindig odairom, hogy amennyiben nem ismerkedési szándékból vagy itt, azt ird meg... 10-ből 1 irta meg, hogy nem.

Mi a fszért nem lehet nemet sem mondani??? Minden nő ennyire beképzelt?

2013. dec. 7. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert a profilok 80%-a kamu, azért.
2013. dec. 7. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy lány kap egy halom levelet. Ha vki nem érdekli, nincs mindegyikre kedve válaszolni, ennyi
2013. dec. 7. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Amikor regisztráltam ilyen oldalra, és megírtam nem sértően, hogy nem hiszem, hogy őt keresem, kaptam egy obszcén szavakat tartalmazó levelet.
2013. dec. 7. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as megesik, de aki nem ír az is kapja ám az ívet rendesen...
2013. dec. 7. 21:26
 5/7 A kérdező kommentje:

ezt sajnálom, de ÉÉN soha nem küldenék el senkit a fszba ezért.

De egyszerűen szar dolog, persze, még kezdetben megrántottam a vállamat, hogy "najó, hülye pitsa, nem is érdemled meg, hogy ismerj" - na de azért azt mégsem mondhatom ki, hogy mindenki hülye?

2013. dec. 7. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is írtam már sok lánynak de csak 5 en válaszoltak vissza, egyik csak barátságot akart abba mondjuk bele mentem mert szívesen befogadott a társaságába ahol mondta hogy lesz esélyem csajozni. Ő jófej csaj volt persze továbbra is ismerkedtem társkeresőn, ő megmondta nekem a frankót hogy sokszor azért nem válaszol mindenre mert egy csomót kap és sokszor azt se tudja mi legyen mert senkit nem akar megbántani így azért nem is válaszol mindenkinek.

Nekem is csak azért írt vissza ert külsőre ocsmány vagyok de amit írtam neki azon majdnem besírt szegény annyira megható volt és nem értette miért nincs még barátnőm, amire elég hamar választ is adtam neki így felajánlotta hogy bevesz a társaságába mert elég sokat beszéltünk és megkedvelt és mondta hogy majd kikupálnak. Fél év alatt sokat változtam, a régen látott nővérem már rám sem ismert szinte és végre be is csajoztam.

Szóval nagyjából ez a válasz a kérdésedre

2013. dec. 7. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:

igen, én rövid ideig voltam fent társkeresőn, elmondom:

rengeteg levél érkezik. ennek nagy részén látszik, hogy csak a megszólítást cserélte ki az illető.

sok levél nagyon egyszerű, tele helyesírási hibákkal.

az ember nem akar mindenkit megbántani. nemet mondani nehéz. meg a rengeteg levélre munka mellett nem is lehet energia. inkább nem is válaszol az ember, csak annak, aki felkeltette az érdeklődését.

ezen kár megsértődni. aki ezen megsértődik, annak nem való az internetes társkeresés.

2013. dec. 12. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!