Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek osztálytárssal...

Szerintetek osztálytárssal össze lehet jönni? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályomban aki nagyon tetszik, de felém nem mutat annyira érdeklődést.Gondoltam el hívom valahova hátha, de ugye az is benne van a pakliba, hogy elutasít, és akkor ez megmaradna még 3 évig.Még ha elutasítana se lenne baj,csak az olyan furán nézne ki(ugye a közös osztály miatt).Egyébként én el tudom képzelni magunkat együtt, habár szerintem nem vagyunk egy "ligában". Mit gondoltok?

15/F

2013. dec. 21. 16:42
 1/7 Emberek ***** válasza:
100%
én azt mondom, házi nyúlra nem lövünk. én belefutottam, de nem osztálytárs volt, hanem csak ugyanarra az évfolyamra járunk, de akkor is nehéz volt hetente többször látni (mondjuk én nagyon ragaszkodó személyiség vagyok).
2013. dec. 21. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne veszítsd el a fejed, utána minden nap ciki lenne találkozni... sokkal finomabban kezdj közeledni.. ne ilyen feltűnően. Beszélgess vele, érd el h érdekeld és bízzon benned, utána már lehet olyanban is gondolkozni, hogy elhívod vmerre...

sok sikert! 18F

2013. dec. 21. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Termeszetesen ossze lehet, de mi van ha szakittok es rossz viszonyban maradtok? Kitudja hany evig, jobb esetben honapig vagy hetig kell kibirjatok egymast. A volt osztalyomban volt egy parocska es nem lett annyira kellemes egyikuknek se, hogy a szakitas utan is naponta 6-7 orat egyutt kellett toltsenek. De ismerek egy part akik kb 1 eve egyutt vannak es nagyon jo a kapcsolatuk. Azt ajanlom, hogy gondold at ketszer is mielott teszel valamit.

15\L

2013. dec. 21. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Házi nyúlra nem lövünk
2013. dec. 21. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az osztálytársammal járok több, mint 3 hónapja és nagyon jól megvagyunk :) Sok ideje tetszettem neki és ő is nekem, de nem is mondtuk el egymásnak. Sokáig csak barátok voltunk. Ha nem vagytok egy "súlycsoportban" sincs semmi, mert ha közeledsz hozzá, összebarátkozol vele, egyszer rájön, hogy nem a bunkó f*s.z.f.e.j.e.k az ideális párválasztás. :D Igaz, hogy én már harmadéves vagyok, de ha úgy gondolod, hogy nektek menne a mindennapos együttlét, akkor hajrá, sok sikert. :)
2013. dec. 21. 17:07
 6/7 anonim válasza:
Meglehet probalni az osztalytarsaim is jarnak oktober ota es nagyon elvannak szerintem probald meg :)
2013. dec. 21. 18:10
 7/7 anonim válasza:
43%
Ne! Ha nem akarsz szenvedni, akkor próbáld meg elfelejteni és keress mást :)!
2013. dec. 21. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!