Szerintetek osztálytárssal össze lehet jönni? (lent)
Van egy lány az osztályomban aki nagyon tetszik, de felém nem mutat annyira érdeklődést.Gondoltam el hívom valahova hátha, de ugye az is benne van a pakliba, hogy elutasít, és akkor ez megmaradna még 3 évig.Még ha elutasítana se lenne baj,csak az olyan furán nézne ki(ugye a közös osztály miatt).Egyébként én el tudom képzelni magunkat együtt, habár szerintem nem vagyunk egy "ligában". Mit gondoltok?
15/F
Ne veszítsd el a fejed, utána minden nap ciki lenne találkozni... sokkal finomabban kezdj közeledni.. ne ilyen feltűnően. Beszélgess vele, érd el h érdekeld és bízzon benned, utána már lehet olyanban is gondolkozni, hogy elhívod vmerre...
sok sikert! 18F
Termeszetesen ossze lehet, de mi van ha szakittok es rossz viszonyban maradtok? Kitudja hany evig, jobb esetben honapig vagy hetig kell kibirjatok egymast. A volt osztalyomban volt egy parocska es nem lett annyira kellemes egyikuknek se, hogy a szakitas utan is naponta 6-7 orat egyutt kellett toltsenek. De ismerek egy part akik kb 1 eve egyutt vannak es nagyon jo a kapcsolatuk. Azt ajanlom, hogy gondold at ketszer is mielott teszel valamit.
15\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!