Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem okoz problémát, ha osztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem okoz problémát, ha osztálytárssal jöttem össze?

Figyelt kérdés
Összejöttem egyik osztálytársammal, nagy szeretem, és sztem ő is, de nemtom hogy nem sok ez egy kicsit hogy még órára is együtt megyünk?:D Írjon akivel megesett már az ilyen. 16vagyok
2010. febr. 18. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ouh:( hogy tudtal ijet csinalni? te tudod h elbasztad az eleted?
2010. febr. 18. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha neked nem okoz problémát akkor nekem miért okozzon? Neked kell tudni jót cselekedtél vagy nem. Ha nem vállad majd a következményeket. Élvezd a szerelmet amíg jó.
2010. febr. 18. 18:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem okozott problémát:)
2010. febr. 18. 18:13
 4/12 anonim válasza:
Nem szarsz oda ahonnan eszel.Tanuljátok már meg.És ha szakítotok?Akkor kín lesz minden nap találkozni.
2010. febr. 18. 18:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy ha valami miatt szakítanánk az egész elromlana, nem mondom hogy rögötn a barátja akarnék lenni, de nem akarom hogy az osztály fele megutáljon, a másik fele meg őt emiatt
2010. febr. 18. 18:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Én jártam osztálytársammal. Bár ne jártam volna.szerencse nem tartott sokáig. Miután szétmentünk elég rendesen bekavart...Bunkón is viselkedett, ezért szakítottam vele.Most van egy barátom 2 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást,ég és föld a kettő:D.
2010. febr. 18. 18:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Huu hát ez benne van a pakliban. Nem ismerem a srácot, de ha normális akkor ha szétmentek is az lesz, csak szar lesz majd hallgatnia többieket. Tudom milyen..
2010. febr. 18. 18:21
 8/12 anonim ***** válasza:
18 20 as voltam meg 21 es
2010. febr. 18. 18:21
 9/12 anonim ***** válasza:
uhh szerintem idővel meg fogjátok egymást unni :S
2010. febr. 18. 18:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Abból jó hogy minden nap látjátok egymást, közel lehettek egymáshoz de ha szakítotok az sokkal gázosabb mint normál esetben (kivéve ha teljes békében képesek vagytok megvállni egymástól de valaki erre nem képes).

Én ezért nem járok osztálytársal mert tudom mi lehet a következménye... de ha tényleg nagyon szeretitek egymást abból nem sok baj lehet

2010. febr. 18. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!