Csak nekem nincs egyáltaln karácsony hangulatom?
Figyelt kérdés
komolyan mondom régebb mindig volt..de most alig várom már hogy vége legyen ennek a nagy "disz" karácsonyi felhajátsnak... egyáltalán nem mozgat meg:(2013. dec. 21. 16:36
1/8 anonim válasza:
És ezzel mi mit tudunk kezdeni?:(
2/8 A kérdező kommentje:
igazából semmit.és nem is az volt a kérdés hogy " mit kezdjek magammal karácsony alkamából?" ..
2013. dec. 21. 16:38
3/8 anonim válasza:
Csak neked nincs én örülök hogy az emberekre rásózhatok minden szemetet sokszoros áron és nagyon boldog és gazdag lesz a karácsonyom.
4/8 anonim válasza:
Én sose szerettem ezt az egészet. Persze jókat lehet kajálni meg miegymás, de az egész kb. annyiból áll, hogy a család veszekszik és mindenki próbál jó képet vágni a haszontalan, szar ajándékokhoz. Legalábbis nálunk ez szokott lenni.
6/8 anonim válasza:
Nekem sincs :/ de a vakáció feldob ;)
7/8 anonim válasza:
Nekem sincs semmi hangulatom hozzá :/ Pedig eddig szerettem, de most már jobban örülnék, ha nem is lenne, mert idén karácsonykor már szétszakadva lesz a családom. Utálom ezt az időt is mert állandóan szomorú vagyok miatta, pedig eddig a december volt talán a kedvenc hónapom az ünnepek, a díszek, a forralt bor meg az első hó miatt, most meg csak azt érzem, hogy megfagyok és még legalább 2 hónapig ez lesz. De hálistennek vizsgaidőszak és 1 hónapig nem kell minden nap fagyoskodnom :) Ez az egy jó van az egészben :D
8/8 anonim válasza:
Nekem sem nagyon, de nekem a párkapcsolati gondjaim miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!