Szerintetek próbál közeledni/többet megtudni rólam vagy csak megszállta a karácsony szelleme és attól kedves?
Van egy kollégám (külön cégnél dolgozunk, de azonos projekten), akivel lassan egy éve kerülgetjük egymást.
Mindketten elég szégyenlősek vagyunk, egyikünk sem mer kezdeményezni. A szikra ott van, ezt kívülállók is megjegyezték már.
Az elmúlt hetekben elég sokat túlóráztunk együtt, egyre közvetlenebb lett. Amikor látta, hogy fáradt vagyok, megkérdezte, hogy mit tud segíteni, azt mondta, hogyha kell, akkor félreteszi a saját munkáját és inkább bent marad reggelig. Mindezt tette úgy, hogy 40. órája volt ébren.
Ha túl sok minden ömlött a nyakamba, akkor megpróbált megnevettetni.
Ma megkérdezte kollégánktól, aki gyakorlatilag a "munkahelyi férjem" (munkaidő alatt minden együtt csinálunk, munkaidő után félévente elmegyünk együtt valahová, de egyébként tiszteletben tartjuk egymás szabadidejét), hogy szerinte boldog vagyok-e?
Nem fűzött hozzá semmit, csak megkérdezte.
Nem tudom, hogy a srác mit válaszolt rá, mert amikor elment haza, akkor mondta el.
Mindketten túl vagyunk már egy sikertelen házasságon, ezért is vagyon bizonytalan.
Mi a véleményetek? 34N, ő 42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!