Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, miért utáljátok...

Csajok, miért utáljátok annyira az infomatikus pasikat?

Figyelt kérdés
Szinte akármelyik csajjal beszélek, ha erre terelődik a szó, mindenki elmondja, hogy nagyon nem bírja az infomatikus, programozó stb pasikat. Miért is?
2013. dec. 21. 11:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bennem van előítélet az informatikusokkal kapcsolatban, magam is csendes vagyok, ha ketten hallgatunk nagyokat, abból nem sok jó sül ki. Persze randiztam már informatikussal, nem a szakma a döntő, hanem a személyiség.
2013. dec. 21. 11:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Kérdezz meg többet hátha jobb lesz az átlag. :D

Engem valahogy nagyon is nem zavar. Valahogy az jobban mikor olyan nagyon csendes, hogy úgy kell kierőszakolni belőle, hogy megszólaljon. /és nem egy ilyennel találkoztam már/

2013. dec. 21. 11:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Mert a Balázs Benjámin a legjobb, a többi meg egy nagy szar. Meg az Olivér, meg még a Hegedűs elment.
2013. dec. 21. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert a kockák a sztereotípia szerint nem néznek ki vmi jól. De ha találkoznak eggyel, és jól néz ki, akkor nem fogják elutasítani.
2013. dec. 21. 12:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Volt már belőlük 3 is, összeadva 7,5 évet húztam le mellettük, már uncsi. Amúgy nincs velük különösebb bajom, de én jobban szeretem ha egy férfi valami kreatív/hagyományos szakmát űz.
2013. dec. 21. 12:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Ezt én se értem én is IT szakember vagyok,de nem kocka sőt játszani csak nagyon nagyon ritkán játszok,viszont imádom a szakmám mert kreatív nagyon is és mindig tanulnod kell hozzá és fejlődni ha nagy pénzt akarsz keresni vele.

Rólam nem mondod meg,hogy fejlesztő vagyok,mert heti 4 edzésem van 1,5 óra szóval eléggé ki vagyok gyúrva,szoláriumba járok,feszes jó minőségű ruhákba járok,derekam egyre vékonyabb :D

Kb. úgy nézek ki mint egy férfi modell(nem nagyképűségből),közöm nincsen a kockás inges informatikushoz. :D

26F

2013. dec. 21. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem Te el Vagy tájolódva. Azért mert a nők tartanak a 30-as 40-es perverz, stalker IT pasiktól, nem jelenti azt, hogy minden informatikus gáz.
2013. dec. 21. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:

#16, szexi lehetsz :D

De komolyan, a nok nagy resze nincs tisztaban azzal, hogy az infos szakma nem csak 0-24 gepezesbol all..a volt parom gazdasaginformatikuskent vegzett, sajat cege volt, most pedig mint IT szakember melozik egy masik cegnel, koze nincs a gepezeshez, helyette heti szinten beutazza Europat, ezt a fizuja is eleg szepen tukrozi..lanyok, ha gazdag faszit akartok, ajanlom az IT teruleten dolgozokat..:D

2013. dec. 21. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!