Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A külsőm miatt nincs sikerem...

A külsőm miatt nincs sikerem a lányoknál vagy keressek más okot és ne kenjem rá a külsőmre?

Figyelt kérdés
Hát nem vagyok egy szépség 110 kg vagyok és csak 162 cm. Tudom eléggé el vagyok hízva. Sose volt sikerem a nőknél, lehet hogy mégis emiatt?
2013. dec. 20. 15:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Legyél beszédes és vicces , biztosan van olyan lány akinek te az esete vagy !
2013. dec. 20. 15:37
 12/19 anonim ***** válasza:
#10 ha valaki azt mondja az csak duma. még én is azt mondom hogy számít a külső pedig nem tartom magam felszínesnek, de valamennyire igen is számít. bár belsőre is eléggé arrogánsnak tűnsz (téged nem érdekel te milyen rosszul nézel ki, de gondolom fullos csajt akarsz) szóval még az sem dob rajta.
2013. dec. 20. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez van fogyj le.
2013. dec. 20. 15:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Valóban nekem a vékony nők tetszenek, de a férfiak vizuális típusúak, szóval ez érthető
2013. dec. 20. 15:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne kifogást keress, hanem megoldást! Fogyj le! (sok haverom megtette már, szóval hajrá! :) )
2013. dec. 20. 15:45
 16/19 anonim válasza:
Amúgy ha gondolod én vékony vagyok és volt már ilyen kövér barátom és sokkal jobb vele, mint a sok beképzelt szépfiúval. Szóval ha gondolod nyomhatsz egy privit :) 25L
2013. dec. 20. 15:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Azért ez nem mentség, hogy a férfiak vizuális típusok, és így "érthető". A lányoknak tán nem kell a vizuális ingerlés? Oké, hogy ha meglátunk egy pucér pasit, nem izgulunk be azonnal, de azért kell a hajlandósághoz némi vizuális pozitív élmény is...

És bár nem vagyok felszínes- vagy legalábbis nem tartom magam annak- engem zavarnának ezek a paraméterek. Legjobban a magasság- mint gondolom, a legtöbb nőnek, nekem az nagyon fontos, hogy a pasi magasabb legyen nálam. De ez nyilván nem a te hibád, de a súlyodon viszont tényleg nem ártana kicsit csökkenteni. Ne várd, hogy egy 180 magas fotómodell leszólítson, csak a két szép szemedért meg kedves mosolyodért, ha te még annyit se tudsz megtenni, hogy kicsit odafigyelj a kajálásodra és mozogj egy cseppet...

2013. dec. 20. 15:49
 18/19 anonim ***** válasza:
ez a kisebb ok. a nagyobb talán az, hogy te sem tudod elfogadni magad.
2013. dec. 20. 17:02
 19/19 anonim ***** válasza:

lehet?

inkább 99%

2013. dec. 20. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!