Vannak itt nudista lányok?
Figyelt kérdés
Beszélgetni szeretnék erről az egész naturizmusról/nudizmusról egy lánnyal, hogy mégis milyen, meg miért jó, stb. 16/f2013. dec. 19. 18:16
11/14 anonim válasza:
A naturizmus/nudizmus a szabadságérzetről szól. Arról, hogy szabadnak érzed magad és úgy élvezed a természetet. Arról, hogy levetkőzöd az idióta társadalmi elvárásokat, és élvezed azt, hogy úgy vagy, ahogyan a természet megalkotta az embert. Persze aki nem próbálta az nem is tuja, milyen jó érzés. Mintha szabadságra menne az ember a napi rabszolgamunka után, amikor minden percét beosztják a főnökei és nem kell, hogy úgy ugráljon, ahogy mások dirigálnak.
12/14 Kqwert Gábor válasza:
Én ugyan nem lány vagyok (37/F), de 5-6 éve járok nudizni, és így talán nem baj, ha írok. :)
Szerintem nagyon jó érzés! Textil nélkül vagy, egyenletesen barnulsz, teljes a szabadság! meztelenül születtünk, és levetkőzve mindenki egyenlő. Ruhátlanul nem lehet villogni a legtrendibb fürdőruhákkal, stb. Mondhatni a nudizás a legdemokratikusabb dolog a világon. :)
Én Berénybe szoktam járni, és csak ajánlani tudom! Ezerszer nyugisabb hely, mint egy normál strand. Az első 5-10 perc talán egy kicsit furcsa lesz, de meg lehet szokni.
Próbáld ki, nem fogod megbánni!
13/14 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot :D csak valami ismerőssel mégis jobb lenne menni, mint egyedül, viszont nem hiszem, hogy lenne olyan a barátaim között (ha fiú, akkor melegnek nézne, ha lány, akkor kukkolós perverznek), akivel ki lehetne próbálni
2014. ápr. 8. 15:35
14/14 anonim válasza:
A nudizmus nem szexuális felhangú alapvetően. Azzal mész aki veled tart. Nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!