Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már valaki nudista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki nudista strandon? Vélemény meg mindent (írjatok lehet privátot is írni)

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Sok az öreg és a perverz.De eleve nem nézelődni megy az ember.Jó élmény meztelenül napozni fürödni.Amúgy semmi extra
2013. nov. 21. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyaranta ki szoktam látogatni, most idén kimaradt, mert agárdon zárva találtam. (de lehet csak rosszkor mentünk) Jó dolog. Annó a tengerben fürödve tapasztaltam meg ezt a szabadságot, és nagyon szeretem,rákaptam, ezért igy szeretek strandolni. Semmi különös. Rengeteg meztelen ember. Az első 20 perc nézelődéssel telik/meg némi feszélyezettséggel, elvégre egy szemérmes közegből

lépsz be oda, és ezért némileg asszimillálódni kell. (legalábbis nekem) De nem vészes, hamar megvan. Utána már az zavar, hogy fel kell öltözni ha hazamegyek :))) Előfordulhat, hogy megbámulnak, de a többség rád sem fog hederiteni. Teljesen jó dolog, nagyon tudom ajánlani mindenkinek. Meztelenül fürödni természetes vizben oltári jó érzés ám, szóval ne hagyd ki.

2013. nov. 21. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ki tudnám próbálni, gyanítom férjem is benne lenne. Biztos lesz bennem egy kis félsz. Közel 50 évesen is mehetnénk?

Balatontól délre hol van ilyen?

2013. nov. 21. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A nudi strandon elég sok kororsztály képviselteti magát, az egészen kicsiktől, az 50-60 -ig. Oda alapvetően napozni, és fürödni járnak az emberek, és sokan nem topmodellek. (én sem)
2013. nov. 21. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ Dowd. Nyárra kinyomozom hol van nálunk.

Vagy " barikád " a kertünkbe. Biztosan találnánk megfelelő helyet erre a célra.

2013. nov. 21. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Felmerült egy kérdés ( ha már idesodort a szél ;) )

Felesleges szőrök? Vannak, vagy nincsenek?

2013. nov. 22. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!