Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, mennyi idő után nem...

Csajok, mennyi idő után nem tűnik nyomulásnak, és korainak?

Figyelt kérdés

Van 1 csaj, akivel 2 hete hébe-hóba dumálunk a neten, kb. olyan 7 alkalommal beszéltünk, és nagyon kedves, érdeklődőnek tűnik... úgy látom rajta, hogy szívesen beszélget velem.

Viszont már egy másik csajjal megjártam ezt, hogy úgy láttam sínen van a dolog, és azzal hogy elhívtam randizni, elbasztam...

Csajok, ti mennyi idő után gondoljátok úgy, hogy ha szimpatikus az illető, bele mennétek egy személyes találkába (randiba) egy vadidegennel ?

2013. dec. 19. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy vadidegenekkel nem szoktam beszélgetni/ismerkedni neten.
2013. dec. 19. 15:50
 2/4 A kérdező kommentje:

#1 Tehát te kb. 30km-es körzetben élő, azonos hobbijú emberek közül válogathatsz, akik ugyan arra a helyre járnak ahova te. (hisz kell 1 közös pont, ahol találkoztok)

Hát ezt akárhogy is számolom baromi kevés ember, akiknek legtöbbje nem jön be neked, vagy fordítva, és persze komoly kapcsolatot is szeretnének veled, nem csak megdugni, ez még kevesebb... Szerintem inkább ismerkedj vadidegenekkel :D növelheted ezt a kört, nagyobb lesz a választék :)

2013. dec. 19. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Én amikor neten ismerkedtem, aki szimpatikus volt, azzal rögtön lebeszéltem egy randit. Jobb a másikat élőben látni.
2013. dec. 19. 17:12
 4/4 anonim válasza:
Hát én személy szerint úgy 1-1,5 hét után találkoznék egy olyan pasival, aki nem csak tetszik nekem [persze csak facebook-ról ismerném, élőben még nem láttam], hanem nagyon kedves és jófej :)
2013. dec. 19. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!