Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ennyi nő szereti a...

Tényleg ennyi nő szereti a zöld szemű férfiakat?

Figyelt kérdés
Én azt gondoltam, hogy a nők főleg a kék és a barna szemű férfiakért vannak oda, de volt az előbb egy kérdés, ahol a válaszoló lányok/nők szinte mindegyike említette a zöldet. Vajon tényleg ennyire fontos lehet a szemszín vagy ez csak egyfajta jelentéktelen dolog és inkább csak a felszínes emberek foglalkoznak vele. Nekem zöld a szemem, de nem vettem észre, hogy jobban odalennének értem emiatt. 25/F
2013. dec. 19. 12:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem kell a szöveg. Kötekedni jöttél ide, nem válaszolni, ennyi!
2013. dec. 19. 13:33
 12/20 kendrazoltan ***** válasza:

:D

Aranyos vagy...ne kérlek szépen: én erre az oldalra azért jöttel, hogy azt a kivételesen sok és széleskörű tapasztalatot, amit megéltem életem során megosszam a rászorulókkal. A megfelelő kérdésekre KIVÉTEL NÉLKÜL úgy válaszolok, hogy az hasznára váljon a kérdezőnek. Mivel a kérdésedből az következtethető ki, hogy szerinted az, akinek tetszik a zöld szem, annak az fontos is, tehát az illető felszínes, úgy gondolom, akkor adhatom a legnagyobb segítséget, ha felhívom a fogalomzavarra a figyelmed.

Tegyük fel, nekem tetszik a szőke haj - zöld szem kombó egy nőnél...a páromnak fekete haja van és kék szeme...fontos a szőke haj+zöld szem? Nem...Felszínes vagyok? Ennyiből ez messze nem derül ki... Pedig a te olvasatodban nekem fontos is és felszínes is vagyok...

2013. dec. 19. 13:46
 13/20 kendrazoltan ***** válasza:
*na kérlek szépen...
2013. dec. 19. 13:47
 14/20 A kérdező kommentje:
Jó most már menj át trollkodni más kérdéséhez is vagy jelentve leszel! Köszi!
2013. dec. 19. 14:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Pedig Zoltánnak akkor is igaza van, ha jelented, ha nem :)

A nagy sztámok törvénye alapján kb ugyanannyi nőnek tetszik az összes szemszín.

De általában az emberek nem kizárólag egy bizonyos tulajdonság alapján választanak, hanem a számukra tetsző összképet szeretik. Hiába izmos valaki, ha az adott lányak nem tetszik az arca. Hiába helyes egy srác, he teljesen idiótán viselkedik. És itt vagy te, akinek hiába viszonylag ritka a szemszíne, ha egyébként sík hülye :D

2013. dec. 19. 15:13
 16/20 kendrazoltan ***** válasza:

Köszönöm Valamokka!

Nah, megyek más kérdéshez, hátha van itt olyan kérdező is, aki el tudja viselni a puszta valóságot alátámasztó kritikát is... ;)

2013. dec. 19. 15:54
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem igazán érdekel, hogy igaza volt-e vagy sem. A többi hozzászólásait el sem olvastam csak az elsőt, ami tahó stílusban íródott, onnantól elég is volt belőle. Ez ilyen nem tudom minek játssza a nagyokost egy titkosított oldalon.
2013. dec. 19. 16:32
 18/20 kendrazoltan ***** válasza:

Elmondom, miért játszom a nagyokost, aztán hagylak, mert nem az a célom, hogy vitatkozzak valakivel, aki nem érdemes rá:

1) korban nem nagy a különbség köztünk, viszont tapasztalatban, érettségben, tanultságban, életvitelben, műveltségben, továbbá abban, hogy ki mit és mennyit tett már le arra a bizonyos asztalra 100%, hogy rengeteg

2) a kérdésedben felvetett "probléma" teljesen összefüggéstelen, a benne leírt ok-okozati összefüggésekből pedig teljes mértékben hiányzik a következetesség

3) "többi hozzászólásait" --> többi hozzászólását

4) "íródott"-->nem íródott (magától), hanem én írtam

5) "titkosított oldal"-->a teljes nevem mellé odaírhatom a telefonszámom is, ha gondolod...

Tudom, hogy az első hozzászólásomban megfogalmazott jelzőt nem nehéz zokon venni, de ugyanígy reagáltál volna, ha emészthetőbb körítéssel írom le neked, hogy érthetetlen és helytelen a következtetésed. Ha egy kicsit átgondolod, akkor rá fogsz jönni, hogy nem a levegőbe beszélek...

2013. dec. 19. 16:43
 19/20 A kérdező kommentje:
Tűnj már innen! Mintha azt ígérted volna eltűnsz!
2013. dec. 19. 16:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Amúgy meg az, hogy egy kérdés alapján ítéled meg a másikat a te saját ostobaságodra vall! Ne erőltesd, nem leszel itt okosabb! Aki ismer annak okoskodjál!
2013. dec. 19. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!