Tényleg ennyi nő szereti a zöld szemű férfiakat?
:D
Aranyos vagy...ne kérlek szépen: én erre az oldalra azért jöttel, hogy azt a kivételesen sok és széleskörű tapasztalatot, amit megéltem életem során megosszam a rászorulókkal. A megfelelő kérdésekre KIVÉTEL NÉLKÜL úgy válaszolok, hogy az hasznára váljon a kérdezőnek. Mivel a kérdésedből az következtethető ki, hogy szerinted az, akinek tetszik a zöld szem, annak az fontos is, tehát az illető felszínes, úgy gondolom, akkor adhatom a legnagyobb segítséget, ha felhívom a fogalomzavarra a figyelmed.
Tegyük fel, nekem tetszik a szőke haj - zöld szem kombó egy nőnél...a páromnak fekete haja van és kék szeme...fontos a szőke haj+zöld szem? Nem...Felszínes vagyok? Ennyiből ez messze nem derül ki... Pedig a te olvasatodban nekem fontos is és felszínes is vagyok...
Pedig Zoltánnak akkor is igaza van, ha jelented, ha nem :)
A nagy sztámok törvénye alapján kb ugyanannyi nőnek tetszik az összes szemszín.
De általában az emberek nem kizárólag egy bizonyos tulajdonság alapján választanak, hanem a számukra tetsző összképet szeretik. Hiába izmos valaki, ha az adott lányak nem tetszik az arca. Hiába helyes egy srác, he teljesen idiótán viselkedik. És itt vagy te, akinek hiába viszonylag ritka a szemszíne, ha egyébként sík hülye :D
Köszönöm Valamokka!
Nah, megyek más kérdéshez, hátha van itt olyan kérdező is, aki el tudja viselni a puszta valóságot alátámasztó kritikát is... ;)
Elmondom, miért játszom a nagyokost, aztán hagylak, mert nem az a célom, hogy vitatkozzak valakivel, aki nem érdemes rá:
1) korban nem nagy a különbség köztünk, viszont tapasztalatban, érettségben, tanultságban, életvitelben, műveltségben, továbbá abban, hogy ki mit és mennyit tett már le arra a bizonyos asztalra 100%, hogy rengeteg
2) a kérdésedben felvetett "probléma" teljesen összefüggéstelen, a benne leírt ok-okozati összefüggésekből pedig teljes mértékben hiányzik a következetesség
3) "többi hozzászólásait" --> többi hozzászólását
4) "íródott"-->nem íródott (magától), hanem én írtam
5) "titkosított oldal"-->a teljes nevem mellé odaírhatom a telefonszámom is, ha gondolod...
Tudom, hogy az első hozzászólásomban megfogalmazott jelzőt nem nehéz zokon venni, de ugyanígy reagáltál volna, ha emészthetőbb körítéssel írom le neked, hogy érthetetlen és helytelen a következtetésed. Ha egy kicsit átgondolod, akkor rá fogsz jönni, hogy nem a levegőbe beszélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!