A nők miért nem szeretik az olyan férfiakat, akik művészi hajlamúak?
Figyelt kérdés
Pl. aki ír, aki fest, aki szobrot készít.
Én írok példának okáért. De nem szeretnek a nők, utálnak. Semmibe vesznek és ez nagyon fáj a lelkemnek.
2013. dec. 11. 23:00
2/25 anonim válasza:
nyilván nem azért utálnak mert írsz
3/25 A kérdező kommentje:
Igen! :) Sosem állítottam, hogy jó vagyok benne! De azért tudok ezt-azt! :) Köszönöm, hogy ilyen barátságos vagy!
2013. dec. 11. 23:02
5/25 anonim válasza:
Annyira bírom, hogy feltesz egy ember egy kérdést amiben pont olyan fiút keres akiben művészi hajlam van. Erre jön egy kérdés: A nők miért szeretik.... rögtön többes számba. Miért nem kérdezed meg attól a leánytól, hogy miért művész hajlamú fiút keres magának, nem lenne egyszerűbb?
6/25 anonim válasza:
Én is szoktam írni, például emailt!
7/25 anonim válasza:
Nem az alapjan dontenek,hogy ki milyen muveszettel foglalkozik,tehat nem ezert nem szeretnek...
Egy pelda:
Talan egy kimagasloan jo festo vagy,de ezzel a tudassal nem lehetsz szakacs,pekes,informatikus,fociedzo stb.
Remelem erted mit akarok mondani...
8/25 anonim válasza:
9/25 anonim válasza:
Biztos nem azért nem szeretnek, mert ilyeneket csinálsz.
10/25 A kérdező kommentje:
9: megbocsáss, mit is?
2013. dec. 11. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!