A nők miért nem szeretik az olyan férfiakat, akik művészi hajlamúak?
Figyelt kérdés
Pl. aki ír, aki fest, aki szobrot készít.
Én írok példának okáért. De nem szeretnek a nők, utálnak. Semmibe vesznek és ez nagyon fáj a lelkemnek.
2013. dec. 11. 23:00
11/25 A kérdező kommentje:
Köszi Cult of!
De nem írok én rá arra lányra. Megjöttem már ezekből a netes szopatásokból!
2013. dec. 11. 23:10
12/25 anonim válasza:
Why not?
Sose tudhatod.
Ha összejöttök,akkor meghívhattok a lagzira :D
13/25 A kérdező kommentje:
Na jó! RÁírok! Köszi! Okok! :D
2013. dec. 11. 23:14
14/25 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te is olyan magadba zárkózott vagy, mint oly sok művész férfi/holgy? Vagy olyan "fura" a személyiséged? Nem téged szidlak, ismerem ezt az érzést :/
15/25 anonim válasza:
Mit nem értesz?
Annyit mondtam, hogy nem az lehet az oka a sikertelenségednek, hogy írsz/festesz/szobrászkodsz...stb. :)
16/25 A kérdező kommentje:
14: dede. Tokeletesen leirtal. Fura ember lettem, zarkozott, gondolom sokan unalmasnak talalhatnak. De nem tehetek rola, megtort az elet fiatal korom ellenere. Lattam sok szenvedest a csaladomban is, emberi kapcsolataimban is. Sokat agyalok, egeszsegem sem tokeletes emiatt. Minel jobban vagyom arra, hogy szeressen egy no, annal inkabb tavolabbra kerul ez....fogalmazni sem tudok mar ma...
2013. dec. 12. 00:04
17/25 anonim válasza:
Szia! :)
Én pl. kifejezetten a művészlelkeket szeretem, mert én is az vagyok :)
18/25 A kérdező kommentje:
17: akkor mire varsz meg a privivel? :-)
2013. dec. 12. 08:24
19/25 anonim válasza:
Pasim novellákat ír. Az általánosító kérdésed itt meg is bukott. Tanuljatok már meg normálisan kérdéseket kiírni.
20/25 anonim válasza:
Talán azért mert a nők férfiakra vágynak? Nem kis döglötthal kezű, lagymatag, tesztoszteron hiányos kislányokra, akik azt hiszik, hogy ők okosabbak mindenkinél, felsőbbrendűnek érzik magukat, mert jobban szeretik az irodalom órát mint a számtant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!