Én azt gondoltam, hogy a nők főleg a kék és a barna szemű férfiakért vannak oda, de volt az előbb egy kérdés, ahol a válaszoló lányok/nők szinte mindegyike említette a zöldet. Vajon tényleg ennyire fontos lehet a szemszín vagy ez csak egyfajta jelentéktelen dolog és inkább csak a felszínes emberek foglalkoznak vele. Nekem zöld a szemem, de nem vettem észre, hogy jobban odalennének értem emiatt. 25/F
Nekem tök 8 hogy milyen színű a szeme, csak legyen hosszúhaja :$:D Az nagyon bejön.
2013. dec. 19. 12:08
2/20 anonim válasza:
van ám eszed neked is sok.
2013. dec. 19. 12:09
3/20 anonim válasza:
nem fontos a szemszín,de attól még szép a zöld
2013. dec. 19. 12:10
4/20 kendrazoltan válasza:
Te teljesen agyhalott vagy, öcsém!!! Ha 25 év alatt nem sikerült felfogni, hogy a "tetszik" és a "fontos" között mi a különbség, akkor ne várj sokat az élettől...attól, hogy valakinek tetszik valami, még nem lesz fontos...attól pedig, hogy valakinek akár fontos valamilyen külső adottság, még nem lesz felszínes, csupán akkor közelít afelé, ha CSAK a külső értékek fontosak...
2013. dec. 19. 12:15
5/20 anonim válasza:
Nekem tetszik nagyon a zöld és a kék szemek, csakis ilyen barátaim voltak, de a férjem mégis barna szemü lett.
2013. dec. 19. 12:26
6/20 anonim válasza:
Érdekes. Nekem pont a zöldszín az egyetlen, ami nem tetszik különösebben. Inkább kék/szürke párti vagyok.
2013. dec. 19. 12:34
7/20 anonim válasza:
Szerintem a való életben tök mindegy hogy milyen színü a szeme valakinek. A novelláimba szokott minden pasi szereplőnek kék vagy zöld szeme lenni, meg hosszú haja. :33 és stb. stb. :D Arról jobban lehet írni. :DD
És igazából furcsa is mert olyan pasival ami a képzeletbeli ideálom nem is igazán szeretnék járni. A barátom is rövid hajú barna szemű, semmi extra de pont ezt szeretem benne. :)
2013. dec. 19. 12:53
8/20 anonim válasza:
nem tudom, én zöld szemű vagyok, és minden lánynak, nőnek, néninek bejövök (nagyon)mikro túlzással. :) De többen is úgy emlékeznek rá (not my mom), hogy szép kék szemem van. Lányok is nők is említették már, de a legdurvább, hogy van, aki közben a szemembe néz és úgy emlékezik erre tévesen. Hát ők nagyon beemlékeznek valamit valószínűleg :D (vagy színtévesztő vagyok :D )Túlteszem magam rajta, és elnézem nekik ezt :) (tehát még szuperjófej is vagyok, phúú :D)
Ennyit a szemszín fontosságáról.
2013. dec. 19. 12:59
9/20 A kérdező kommentje:
Pár tahó keveredett azért a válaszolók közé, őket jutalmaztam.
2013. dec. 19. 13:06
10/20 kendrazoltan válasza:
Magam részéről megköszönöm a jutalmat, feltételezvén, hogy én is kaptam...de ha egy kicsit megnézed, mit írtál (márpedig az írást még át is lehet gondolni, mielőtt beküldöd), akkor rájössz, hogy olyan dolgokat azonosítasz be egy tökéletesen más jelentésű fogalommal, amiknek kb annyi köze van egymáshoz, mint a sündisznónak és a parlagi sasnak...először tanuld meg levonni megfelelően a konzekvenciát bizonyos dolgokból, tanuld meg értelmezni a magyar szöveget, aztán ha még akkor is pl agyhalottnak nevez valaki, akkor jogosnak fogja tartani mindenki a felháborodásod...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!