Szerintetek nagyon gáz, ha lány létemre csak fúkkal tudok igazán barátkozni? Később lehet ennek hátránya, kapcsolatot tekintve? 20l
Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 18:36
11/21 anonim válasza:
9es csak tudja, hogy működik egy férfi. Nincs férfi nő barátság.
12/21 anonim válasza:
10: Nem születéskor kapott, de mára már egész jó vagyok benne.
13/21 anonim válasza:
Ha a barátod olyan típusú srác lesz, akinek meg szinte csak lány barátai vannak, vagy legalábbis sok, akkor meg fogja érteni, de ha olyan, akinek nincsenek, akkor rengeteg veszekedés lesz belőle.
22L
14/21 anonim válasza:
13: Az meg neki nem fog tetszeni :D
16/21 anonim válasza:
Ebből elég gáz lehet. Főleg azért szemétség, mert ilyenkor jópár fiúbarátod többet szeretne, de mivel látják mennyi fiúval barátkozol ezért sok a potenciális versenytárs, úgyhogy nem nagyon lépnek inkább csak gyötrődnek. Ismerkedni is nehezebb így.
17/21 anonim válasza:
16: Ugye? Szerintem is. Azért jössz ki velük jól, mert beléd estek.
Velem például nem jönnél ki ilyen jól. Ahogy látod is.
18/21 A kérdező kommentje:
17: jópárat már szinte ovis korom óta ismerek, és jóban vagyunk, barátok, úgyhogy ezt azért nem merném ilyen szilárdan kijelenteni, hogy "belém estek".
2013. dec. 18. 21:12
19/21 anonim válasza:
Lehet, de olyan jól szórakozom.
20/21 anonim válasza:
Volt egy időszak és van is hogy én jobban megértetem magam a férfiakkal mint a nőkkel, baráti szempontból. :) csak félreértés végett.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!