Járnál ilyen lánnyal? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem? 19/L
Figyelt kérdés
pozitiv:
-csinos
-sportos
-muvelt
-jolelku
-szelid
negativ:
- emberkerulo
-zarkozott
-bizonytalan
-kiszamithatatlan
-eretlen
2013. dec. 18. 18:00
31/36 anonim válasza:
#29 neked nem egy csendes visszahúzódó lány kéne, hanem aki megnevel aztán kapsz a pofádra ha ilyeneket mondasz neki..:D
32/36 anonim válasza:
Kiváncsi lettem, hogyan nézhetsz ki. Küldesz képet?
33/36 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy a 32-es válaszoló nem érdemli meg, hogy képet küldj neki, de én annál inkább:)
34/36 A kérdező kommentje:
ha írtok f.nevet, kuldhetek kepet :) (csak nehany perzerz felhasznaloba mar sikerult belefutnom itt, nekik nem szeretnem)
2013. dec. 19. 21:14
35/36 anonim válasza:
Ezek után én is kiváncsi vagyok rád, ha esetleg küldenél képet privátba, megköszönöm.
36/36 anonim válasza:
Nem. Különben is, miért kerüli az embereket? És mit értesz az alatt, hogy éretlen? :| Ezek elég negatív tulajdonságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!