Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál lánnyal/fiúval akinek sok szexpartnere volt?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolat céljából.
Én nem járnék olyan lánnyal akinek 5-6-nál több kapcsoalta volt. :S
21/f
2013. ápr. 28. 11:45
1/14 anonim válasza:
Igen, én járnék. Nem a múltja érdekel mással, hanem a jelene velem.
3/14 anonim válasza:
Ha ezzel kezdi a bemutatkozást akkor nem. Ha meg miután megszerettük egymást utána derülne ki akkor már lesz@rnám. (bár nm örülnék neki.
5/14 anonim válasza:
Mindenkinek van múltja, de valóban nem érdemes ezzel kezdeni az ismerkedést. Ha később derül ki, én elfogadnám.
7/14 anonim válasza:
autóból se szivesel veszel olyat aminek már volt több gazdája
9/14 anonim válasza:
Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől.
Kérdezi a bíró:
- Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi?
- Mert megcsalt a szomszéd gazdával.
- És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a feleségét?
- Hát dehogynem.
- De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál?
- Ejj, maga nem ért engem bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénszarba, csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót. De ha a tehén jön és beleszarik a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné többet fel!
10/14 anonim válasza:
Nem járnék nem szeretem az agyonhasznált nőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!