Járnál ilyen lánnyal? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem? 19/L
pozitiv:
-csinos
-sportos
-muvelt
-jolelku
-szelid
negativ:
- emberkerulo
-zarkozott
-bizonytalan
-kiszamithatatlan
-eretlen
Egy próbát megérne. Ha szerelmes leszel, a kiszámíthatatlanság jó esetben megszűnik, a többi is folyamatosan változhat.
Volt már komoly kapcsolatod?
koszonom az ujabb valaszokat!
a kapcsolataim sajnos eddig hasonloan alakultak: a kulsom miatt ugyan konnyen osszejott, amit szerettem volna / akit szerettem volna...de aztan mikor a kinezet megszokotta valt, eloterbe kerultek ezek a problemak, hogy nem szivesen jarok nagy tarsasagokba, neha depressziora es a programok lemondasara hajlamos vagyok... es tonkre is mentek ezek a kapcsolatok. Ezert vagyok kicsit elkeseredve :( Olyan jo lenne kicsit nyitottabbnak, erettebbnek, vaganyabbnak lenni!
Nem e? :)
Tudod az a baj sokaknál hogy azt hiszik a pasikra h szórakoznak vagy csak kihasználni akarja őket mind, és olyan kis befeléfordulósok elutasítók élőben, éppen ezért nehéz velük összeismerkedni. És olykor lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!