Nem iszom semmilyen alkoholt. Ez behozhatatlan hátrányt jelent (pl. ismerkedésnél)? 16L
Mert pl. egy buliban vagy hasonló rendezvényen mindenki iszik. És ha azt mondom hogy nem, köszönöm, nem iszok alkoholt, akkor úgy néznek rám, mint egy hülyére. Tartok tőle, hogy ez a későbbiekben csak még nagyobb problémákat fog jelenteni.
Vagy csak rossz helyeken fordulok meg, és máshol ez teljesen természetes?
16L
Nem hátrány.
De semmi bajod nem lesz ha buliban is iszol egy keveset(!) kedvcsinálónak, bár ha te alapjáraton is pörgős vagy akkor még ennyi sem szükséges :)
A későbbiekben ez nem hátrány, hanem előny lesz. Ne aggódj emiatt :) Én sem iszom...
22/F
Én sem vagyok nagy ivós, mivel elég erős gyógyszert kell szednem mindennap, és nem akarok bekómálni. Nekem sosem jelentett semmilyen hátrányt ezt, ugyanúgy (sőt, néha jobban) jól tudom érezni magam, mint más.
Párom szokott inni, de egyáltalán nem zavarja, még szerintem büszke is rám, hogy nem fetrengek a saját hányásomban, mint egy-két igencsak dicséretes mai leányzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!