Nem iszom semmilyen alkoholt. Ez behozhatatlan hátrányt jelent (pl. ismerkedésnél)? 16L
Mert pl. egy buliban vagy hasonló rendezvényen mindenki iszik. És ha azt mondom hogy nem, köszönöm, nem iszok alkoholt, akkor úgy néznek rám, mint egy hülyére. Tartok tőle, hogy ez a későbbiekben csak még nagyobb problémákat fog jelenteni.
Vagy csak rossz helyeken fordulok meg, és máshol ez teljesen természetes?
16L
Szerintem nem hátrány, a mi társaságunkban sem iszik mindenki alkohol. Igaz ők nem mindig értik a poénjainkat :)
De az ismerkedést nem befolyásolja.
Nyugi, én sem vagyok nagy ivós (bár a sört és a bort nem vetem meg, de sosem lerészegedésig, attól irózom), és tudok ismerkedni, szoktam eljárni szórakozni, meg ilyenek. Ha normális partnereid vannak, nem azttól fog függni a dolog, hogy be vagy e bszva...
Ne is igyál semmilyen alkoholt, vagy legalábbis ne annyit, hogy elvegye az öntudatodat és a tiszta gondolkodásodat. Az embernek ez lehetne a legnagyobb büszkesége (a tudata, az esze), és erre egy csomóan elisszák - szó szerint. Én személy szerint rettegek a gondolatától is, hogy annyira részeg legyek, hogy ne tudjam, mi folyik körülöttem...
Ha épp szigorú diétán vagyok és ne adj isten közbe jön egy parti akkor narancsot szoktam kérni és mindenki vodkanarancsnak hiszi.
De úgy is hírnevet lehet szerezni, ha viszkis üvegbe fekete teát töltesz (vagy rooibost), illetve rosés üvegbe csipkebogyó teát. Egyszer nem volt kulacsom így kénytelen voltam rosés borosüvegbe tölteni a teámat, mert télvíz idején nagyon kellett a forró tea a torkomnak... és hát mindenki megbotránkozott, hogy mekkora alkesz vagyok, előadásokra egy egész üveg roséval beülök :D
Nálam előny, ha egy lány nem iszik. De azért azt tudd, hogy attól még, hogy megiszol mondjuk egy pohár pezsgőt, még nem leszel alkoholista és álszent az aki egy pohárka miatt elítél. ;)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!