Mit gondoltok arról ha valaki kevésbé szép lányokon gyakorolja a csajozás rejtelmeit? Így könyebben össze lehet jönni egy számára dekoratívabb lánnyal?
1: Azért mert már lassan egy nőnek sem elég ha csak magadat adod..ha magamat adom unalmasnak találnak, mert nem szoktam bulizni, nem érdekel a társaság stb..és mivel nem szeretnék egyedül meghalni kell találni alanyokat akik nem bántanak meg annyira a lekoptatásnál mintha egy szép lány tenné ezt.
2: Nem szórakozás, szükséges rossz hogy én is tudjak érvényesülni.
3:Örülnék ha igazad lenne, de a tapasztalatok nem ezt mondják, amelyik csaj szép és okos az hajlamos bántani a kevésbé ékes tulajdonságokkal bíró embertársait ahogy ezt te is teszed velem(ostoba,szánalmas stb) Amikor én még egy ilyen jelzővel sem illettelek téged..
Engem nem érdekel, hogy hogy nézel ki, akkor is így beszélnék veled, ha egy 160-as IQ-jú adonisz lennél. Nem fogom simogatni a kis lelked, ha egyszerűen egy 2 soros kérdéssel egy hatalmas adag szánalmat zúdítasz az ember nyakába.
De tudod mit? Elmesélek neked egy történetet, hátha abból több átmegy, mint a nyers szavakból.
Volt egy barátom. Mindenki szerint csúnya volt, furcsán néztek rám, hogy mit akarok tőle, és mielőtt még továbbgondolná bárki is, elmondanám, hogy extrém csóró is volt. Viszont tökéletesen el tudtam vele beszélgetni, kedveltem, jól éreztem magam vele. Humoros volt, és sablonmentesen, szabadon tudtunk szórakozni (séta, túrázás, piknikezés...stb.). Megszerettem, összejöttem vele.
Nos, a kapcsolat 1-2 hónapig működött normálisan, aztán elkezdett állandóan becsmérelni, veszekedni, kötekedni, aztán végül eljutott odáig, hogy ocsmányul beszélt velem. Nem részletezném a többi dolgát, a lényeg az, hogy úgy repült kifelé, hogy azóta is csak reménykedem, hogy földet ért.
Utána próbálta visszakönyörögni magát, és akkor többek között azt is hallottam tőle, hogy ő ugyan azzal sosem ment volna semmire, ha magát adja és nem játssza a magabiztost, és nem keménykedik, mert, ha kedves lett volna mindig, és nem lett volna dráma, akkor én otthagyom a fenébe mielőtt bármi komoly lett volna, pont úgy, ahogy a többi nő előttem. Hát azt a szánalmat, amit ekkor éreztem, leírni nem tudom.
Én sokszor láttam, hogy egy maszkot vett fel, amikor "keménykedett", és láttam a kedves, mélyérzésű oldalát, és többek között ez tartott mellette, ameddig elegem nem lett végleg.
A tanulság (kinézem belőled, hogy nem tudod levonni): Ahelyett, hogy próbálsz az értékválsággal küzdő sz.aros világba beilleszkedni azáltal, hogy sekélyesen gondolkozol és másokon tiporsz át, inkább keresd meg azt az egyetlen egy lányt, aki pont azt értékelné, ha magadat adod, és máris nem kell a "létrán" próbálkoznod keservesen felküzdeni magad.
Ennyi. Hála a jó égnek azóta találtam egy igazán rendes fiút, aki sosem "gyakorolt" senkin, sosem akarta eljátszani a kőkemény alfát, sosem hazudozott és játszmázott össze-vissza.
Rajtad áll, hogy egy ilyen kapcsolatot hozol-e össze (lehet, hogy többi időbe telik, és kell érte küzdeni), vagy pedig tárgyiasítod az élet legnagyobb értékeinek egyikét, és próbálsz szánalmasan bohóckodni tovább!
Köszönjük a tudományos értékelést "Acid Rain".
Szegény sráccal ahelyett hogy megbeszélted volna a dolgokat inkább kidobod, gratulálok.
Tudod mifelénk ami nem működik azt megjavítjuk nem újat veszünk..
Am az a dúrva hogy nem vagyok ronda max átlagos és kondizom is 2 éve 40-es karjaim vagyok 186cm ezt most nem azért mondom hogy felvágjak csak hogy valamilyen szinten kizárjuk a külsőségeket...a lelkemmel van a bajk azzal hogy túl jó vagyok. A lányok nem tartanak izgalmasnak és nincsenek zűrös dolgaim nem iszom nem drogozom nem dohányzom csak minden reggel beülök a kocsiba és megyek dolgozni...Szóval igenes gyakorolni kell azt a "Macsó" stílust, hogy hogyan lehet kétértelműen beszélni, pimasznak lenni...amíg ez nem megy és csak magamat adom, képenröhögnek.
Nem én vagyok a csúnya bácsi..
"Szegény sráccal ahelyett hogy megbeszélted volna a dolgokat inkább kidobod, gratulálok."
Csak 1000x beszéltük meg. :D De jó, hogy ennyire "tudod". Hónapokig húztam a szakítást, amikor már nyilvánvaló volt, hogy mellényúltam. Ez alatt az idő alatt minden egyes bocsánatkérése után kapott esélyt. Szóval még egyszer ne gyere ezzel csak így a semmiből, te oktondi kis szerencsétlen! Segíteni akartam neked, és biztatni akartalak, hogy ahelyett, hogy csinálod a baromságaidat, inkább keress egy rendes lányt, aki megérdemli a szereteted, és mindenféle játszmák nélkül lehettek boldogok. Te ehelyett választod a kötekedést. Szívből gratulálok, nem csalódtam benned kellemesen.
Talán mégis az a helyes, ahogy most készülsz viselkedni, mert olyan is vagy, hogy a valóságot tükröznék a cselekedeteid.
"Tudod mifelénk ami nem működik azt megjavítjuk nem újat veszünk.. "
Bocs, hogy nem mentem vissza hozzá, miután már kb. okádtam tőle a viselkedése miatt. Undorodtam a gondolattól, hogy még egyszer hozzám érjen.
Bocs, hogy nem folytatom olyannal a kapcsolatot, aki minden ocsmányságod mondott, és annak a tiszteletnek a felét sem kaptam vissza, amit én adtam neki.
Ehhez még hozzá jön az, hogy az egész családommal össze voltam veszve, mert ők az elején meglátták, hogy micsoda egy semmirekellő, utolsó patkány, csak én voltam olyan vak, hogy elhittem, hogy jó ember. A saját testvéremmel vége lett a kapcsolatunknak, mert már nem tud úgy nézni rám emiatt a kapcsolat miatt, mint előtte. És igaza is van, az a helyzet.
Azt is megemlíteném, hogy arra sem volt pénze, hogy utazgasson hozzám, így minden hétvégén én utaztam le, méghozzá teljes áron, ami heti 5000 Ft-ot jelentett, de pont lesz.artam akkoriban, mert úgy voltam vele, hogy a saját páromért ennyit kérés nélkül megteszek.
Bocs az offért, de nem fogom szó nélkül hagyni, hogy ítélkezzen a nagy semmire alapozva valami kis sekélyes ork a neten.
".Szóval igenes gyakorolni kell azt a "Macsó" stílust, hogy hogyan lehet kétértelműen beszélni, pimasznak lenni...amíg ez nem megy és csak magamat adom, képenröhögnek. "
Ne aggódj, a műmacsó sz.arod miatt is pofán fognak röhögni!
Megbántam, hogy segíteni próbáltam, nem voltál rá érdemes. Sok sikert, lúzer! ;)
Bocsánat.
Arról kellene leszoknod első körben, hogy olyan dolgokról ítélkezz, amikről nincs elég információd ahhoz, hogy biztonságosan és komolyan vehetően tudj véleményt alkotni!
A másik meg, hogy kitértem arra, hogy mennyire balul sült el egy ilyen sztori, ahol nem adta magát a fiú, kb. olyan okokból, amikre te is hivatkozol. Próbállak ráébreszteni, hogy így nem fogsz normális barátnőt, őszinte kapcsolatot találni. Leírtam, hogy azóta már egy normális, rendes fiúval vagyok.
Erre te mit csinálsz? Elkezdesz alaptalanul kötekedni, kb. le lettem b.aszva, hogy hogy mertem véget vetni egy finoman szólva nem működő kapcsolatnak, aztán meg hajtod tovább a saját álláspontodat.
Szerinted így ki tud segíteni? Nem is gondolsz bele abba, amit ír a másik, hanem azt kerested most itt az én mondandómban is, hogy hol lehet támadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!