Mit csináljak, ha csak olyanok akarnak velem összejönni akik nem tetszenek?
Nem vagyok kimondottan szép (én átlagosnak mondanám magam), és a személyiségem se a legmegnyerőbb, meg nem járok nagyon bulizni meg ilyen helyekre, ahol ugye lehetne ismerkedni. Éppen ezért nem nagyon volt még rendes kapcsolatom, de most van egy srác, aki nagyon aranyos meg minden, de egyrészt nagyon mások vagyunk, másrészt meg bár egész helyes (úgy ahogy) nem jön be. Tudom most csak egy hülye kis csitrinek tűnhetek, de nem tudnék szerelmes lenni belé. Amúgy viszont szívesen találkoznék még vele, de részemről biztos, hogy nem alakulna ki semmi, éppen ezért nem akarom hitegetni, azzal, hogy azt írom neki, hogy én még találkoznék vele.
De azon is gondolkoztam, hogy lehet mégis csak össze kellene jönnöm vele, mert mint írtam, nem vagyok olyan jó csaj, hogy ”válogassak”. Nem várhatok a szőke hercegre, hisz én se vagyok egy királylány.
Elnézést az utolsó mondatért! Kicsit nagyon sablonos lett.:D
16/L
2 dolog közül választhatsz, ez számodra is világos.
1. Azzal jössz össze, akinek te is bejössz.
2. Vársz még a dologgal és MÉG nem adod be a derekad, csak olyannak, aki tetszik. Ha 5 év múlva is ugyanitt tartasz majd, mint most (nem volt még barátod, komoly kapcsolatod), akkor elkezdhetsz gondolkodni azon hogy lejjebb add az igényeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!