Nektek mennyire számít egy párkapcsolatban vagy ismerkedésnél, ha valaki dohányzik?
Figyelt kérdés
Írd meg, hogy dohányzol-e és ha nem/igen, mennyire befolyásol párválasztásnál vagy a párkapcsolatban a felek cigarettázása. Pozitív, negatív, vagy hidegen vagy? Kort, nemet :)2013. dec. 16. 18:20
21/29 anonim válasza:
Amíg nem lenne túl komoly a dolog, addig hidegen hagyna. De ha már felmerülnének olyan dolgok, hogy összeköltözés, netán házasság, akkor bizony zavarna. Büdös (ne legyen a feleségem és a lakásom folyton füstös), egészségtelen (ne purcanjon ki a feleségem/élettársam 40-50 évesen), drága (ne arra menjen el valamelyikünk fél fizetése, hogy ő naponta elszív 1000 forintot).
22/29 Frigg válasza:
Én dohányzok, de ez sosem volt nálam szempont a párválasztásnál. Előző párom nem dohányzott, így értelemszerűen ha vele voltam, vagy tudtam hogy aznap találkozunk, nem gyújtottam rá. Férjem sem dohányzik, néha szivarozik, őt nem zavarja, hogy dohányzok. Majd ha babát szeretnénk vállalni, akkor leteszem hosszú időre. :)
23/N
23/29 anonim válasza:
Láncdohányossal össze se jönnék. Utálom a cigit.
24/29 anonim válasza:
Nem dohányzom, de volt már dohányos barátom. El tudtam fogadni a dolgot, viszont a mostani barátom nem dohányzik, és nagyon örülök neki. :)
22/L
25/29 anonim válasza:
Nálam abszolút kizáró ok. Aki dohányzik az nincs tekintettem sem rám, sem magát nem tiszteli annyira, hogy törődjön az egészségével. Nem ilyet akarok életem párjának.
22/F
26/29 anonim válasza:
Nem dohányzom. Volt már dohányos barátom, de 1 hónap után letette a kedvemért a cigit. Nem kértem meg rá, magától. :) Azóta már nem vagyunk együtt, de legutóbb kavartunk egy sráccal és nálam hagyta a pulcsiját, tudniillik én imádom a finom férfi parfüm illatát, és a kezembe kaptam a pulcsit és jó mélyen beleszagoltam. Sajnálatomra nem hogy illatos volt, de rettentően bűzlött a cigitől. Nagyon rossz benyomásom lett tőle. Aztán legközelebbi alkalommal beszélgettem egy másik sráccal és a ruhájának öblítő, a nyakának pedig nagyon finom parfüm illata volt. Annyira más így odabújni valakihez. Szóval ez eset óta bizonyosodtam meg róla, hogy engem zavarna, ha a párom dohányozna. 19/L
27/29 ASOT válasza:
Dohányzom.
első barátnőm szintén dohányzott de akkor én még nem és elfogadtam.
Szóval nem szempont.
28/29 anonim válasza:
Franc tudja. Nem bagózok, utálom a bagót és most azt mondom, hogy nem jönnék össze cigiző lánnyal, de ha meg találkozunk és beindul valami, akkor lehet, hogy ez se fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!