Nektek mennyire számít egy párkapcsolatban vagy ismerkedésnél, ha valaki dohányzik?
Semennyire. A párom nem dohányzik, de ha tenné sem zavarna, maximum ha láncdohányos lenne, aggódnék az egészsége miatt. Én olyan 9-10 éve hagytam abba a dohányzást.
34/N
Néha előfordul,hogy rágyújtok.Egyáltalán nem érdekel az,hogy dohányzik-e valaki.És megfogadtam magamnak,hogyha lesz végre egyszer valamikor barátnőm az életben,akkor leteszem végleg a cigit,bár eddig sem szívtam sokat,és nem is függök tőle.Csak néha jó érzés.
22/F
Nem dohányzom,és ismerkedésnél rá kérdezek,hogy dohányzik-e az illető. Volt,hogy visszautasítottam egy férfit emiatt. Nem szeretem a büdös,igénytelen embereket.
22L
én cigiztem párszor, de nem szoknék rá
párválasztáskor nálam ez nem döntő tényező, nem zavar, ha a fiú cigizik, van akinek még jól is áll és szexi...
Nem dohányzok, nem jönnék össze bagós csajjal.
21F
Dohányzok, és nem.befolyásolja a párválasztásomat, hogy dohányzik-e.
30/F
Jah, az igénytelenség azért nem itt kezdődik, mint ahogy.az egyik okos válaszoló hölgy írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!