Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintek összejöhetek ezzel...

Szerintek összejöhetek ezzel az "ismert" fiúval?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit lehetett már látni a tv-ben:) szóval nem sztár vagy ilyesmi hanem inkább ismertebb! Persze magyar! Egy évvel idősebb nálam:) Ő ismer valamennyire mert már egyszer kétszer chateltünk:) Sőt elég közel lakik hozzánk:) (már mint nem egy városban!) Szerintetek van esélyem összejönni vele? Vagy ez csak álom marad:/?

2013. dec. 16. 13:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jó de nem is ezzel van baj.

Csak elszomorító.Mert azt érzem,hogy az mondjuk huszad rangú énekes celeb,és többre tartják.Mint engem aki tűzoltó aki életeket ment.Áh ő csak egy tűzoltó...

Szóval érted.

Csak mert ismert már hamarabb nedvesedik a bugyi.

2013. dec. 16. 14:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam hogy egy tűzoltót lekell nézni vagy ilyenek! Egyáltalán nem nagy sztár vagy ilyenek! És én magát ŐT szeretem mint ember mint a tulajdonságait:)És ahogy láttam hogy miket írtál meg ilyenek, nem vagy az én korosztályomés akiről beszélek csak egy "gyerek":) Meg ennek mi köze van ehez a kérdéshez?
2013. dec. 16. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Csak annyi,hogy feszült vagyok és az jött le,hogy híres és azá tetszik neked.

De mind1.Rád nem vonatkozik,de a többire igen.Senki nem nézi le,de ha egy tűzoltó v egy celeb között választhatnak a celebet választják...

2013. dec. 16. 15:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit írjak neki?
2013. dec. 16. 18:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, mikről beszélsz vele, ő hogy ír neked, stb. Ha van kedved privátban adhatok tanácsokat, összehoztam már ismert embereket civilekkel :)
2013. dec. 16. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!