Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mikor fognak "megérni" a...

Mikor fognak "megérni" a korombéli lányok?

Figyelt kérdés

25 éves pasi vagyok és a korombéli lányokat egyáltalán nem érdeklem, mint pasi. (sokszor még mint barát sem)

ellenben ahogy az legutóbb is bebizonyosodott, harmincakárhány éves nőket pikk-pakk fel tudok szedni. Úgyhogy talán mégsem én lehetek éretlen a korosztályomhoz...

Viszont én normális, komoly kapcsolatra vágyok, és a korkülönbséget stb. tekintve, velük nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani.

Kb. hány éves korukra szállnak le a magas lóról a huszonéves lányok? Vagy ez a generációm sajátossága és ne is reméljem, hogy megtalálom a kivételt, aki nem felszínes és éretten gondolkodik?

(bár többnyire ezek a kivételek annyira értékesek, hogy már rég foglaltak)

2013. dec. 15. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is írsz privit? Végre egy normális pasi :)
2013. dec. 15. 22:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Én speciel komoly kapcsolatra vágynék, mégse találok olyan partnert, aki megfelelő lenne, pont azért, mert a mai fiúk többsége is elég gyerekes még... :( 20/N
2013. dec. 15. 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja és én szívesen beszélgetnék veled ilyen dolgokról, ha gondolod! :)
2013. dec. 15. 22:40
 14/14 A kérdező kommentje:

Másnak nem írok privit, mert már meguntam az egyoldalú érdeklődést.

De azért örülök, hogy ha még léteznek ilyen lányok. Már csak meg kéne találnom őket!

2013. dec. 16. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!