Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek normális dolog ha...

Szerintetek normális dolog ha az ismerkedésnél a férfi nyomozni kezd a nő után, akivel ismerkedik?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 16:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ennyit a bizalomról...
2013. dec. 15. 17:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, csak ha gyanúsan viselkedik.
2013. dec. 15. 17:05
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem normális.
2013. dec. 15. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Alap dolog..nehogy aztán a nagy szerelem idején derüljön ki, hogy volt szexkapcsolata..leszippantott valakit egy buliba...3-asba tolta a fiúhaverjaival...kefélt az apja barátjával..előttem 10-20-30 vagy 100 pasiügye volt, mert ezen esetekben kell a francnak! Szánalmasabb mint egy prosti..az legalább bevállalja, hogy ku..rva nem pedig ilyen civil senkiházi ribi! Ha utólag derülne ki és én már velejárok na akkor nagy baj lenne...nekem meg nincs kedvem rendőrségi ügyekhez, mert tuti intenzívre küldeném a ribit! Ha meg nem enyém lenne a gyerek a későbbiekbe a temetőbe! Jobb ezt elkerülni és rendes lánnyal kezdeni!
2013. dec. 24. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!