Szerintetek normális dolog itt ismerkedni?
Ahogy bárhol máshol. Úgy, hogy random emberekre ráírogatunk ismerkedési célzattal, úgy nem...
De ha kialakul egy kellemes beszélgetés, megvan a közös hullámhossz, akkor meg miért ne?
Ha egy témából kialakul egy komolyabb beszélgetés, akkor talán. Nekem sokan írtak már ismerkedési célzattal, főleg forever alone akár szűz pasik, de mind mindent azonnal akar, rögtön randi, szex, lelketlen az egész.
Szóval nem ismerkedem itt.
23.
"Ha egy témából kialakul egy komolyabb beszélgetés, akkor talán. Nekem sokan írtak már ismerkedési célzattal, főleg forever alone akár szűz pasik, de mind mindent azonnal akar, rögtön randi, szex, lelketlen az egész.
Szóval nem ismerkedem itt.
23."
na röviden kb ezt akartam elmagyarázni,, itt aztán baromi nagy barátságok szövődhetnek ám, hiszen végül is csak minden második kérdés ilyen. És ugye az oldal tele van szociális barátságos emberekkel azért is lógnak itt az oldalon.
És persze minden ilyen kérdésre, ír mert hát egyszerre máris 100 barátja van a Gyakon 1 nap alatt, akivel persze mindenkivel tartja a kapcsolatot és biztosan baromi értelmes dolgokról beszélgetnek.
Olyan rohadt elkeseredett érzése van az egésznek, kb az utcán sétálsz és mindenkit letámadsz, héé akarsz beszélgetni!!? akarsz beszélgetni?! AKARSZ BESZÉLGETNI!!? BESZÉLGESS VELEM!!,, de a legjobb az egészben, hogy "igen írhatsz :D/:)" neem nem egy privátot írna kapásból
úgyhogy én is kipróbáltam, kérdező nem írt, akkor baromi jó ám, ő nem ír, a kérdező se ír, mmm fantasztikus, facebookon legalább látsz egy profil képet, vagy ha nem akkor abból is lehet következtetni valamire, például hogy dedós és még az arcát se vállalja fel.
"akár szűz pasik, de mind mindent azonnal akar, rögtön randi, szex, lelketlen az egész."
szóval ja, egyszer komolyan úgy elolvasnám egy ilyen kérdésnél lévő privát üzeneteket, ugyan mi a tökömről tudnak beszélgetni ezek a szuper szociális emberek,, akik természetesen itt ülnek a gép előtt 24/7-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!