Normális dolog, hogy semmi kedvem semmihez és senkihez? Amióta hazajöttem Pestről, tiszta depi vagyok.
Se a haverokkal lenni(lány vagyok, de nem igazán vannak barátnőim, inkább barátaim), se semmi.. bár az egyik hétvégére csinált nekem közös programot, aminek örültem is. De délelőtt meg kora d.u. csak vegetálok. Az a nagyon nagy város után ez a kis sz....r hely, ahol vagyok nagyon lelombozó. Ürességet érzek. Ráadásul ott annyi inger ért, éreztem, hogy jó nő vagyok, sokan odajöttek a szórakozóhelyen, többek között külföldiek is, ami külön izgis volt. :) hogy térjek vissza a normál kerékvágásba? a szeptemberi vizsgáimra is tanulni kellene, meg elolvasni sok könyvet.
23, l
néha normális az ilyen, idővel majd visszarázódsz
ha még dolgod is van, foglalkozz azzal, majd eltereli a figyelmed
Adj még magadnak 1-2 hetet.
Tanulásra alkalmasabba nyugis környezet.
Pihend ki magad, sportolj, nézd meg kedvenc filmjeidet, hogy egy kicsit kikapcsolódj. És ha tanulni szeretnél, egy kellemes parkban ülj le a fűre, és ott gondtalan lesz.
Ne aggódj, hamarosan visszatér a kedved mindenhez.
nem normális, de van ez így. én is így érzek ha 2-3 napnál tovább vagyok vidéken, nekem csak Budapest a nyerő, itt érzem jól magam. de ha sokat hangoztatod a vidéki barátaid előtt, hogy milyen sza*r helyen élnek akkor garantáltan nem lesz velük több problémád...
már a fő kérdésnél is akartam tanácsolni, hogy tanulj, de ahogy tovább olvastam tervben van. szóval tanulj mert különben hülye leszel és nem lesz jó munkád és majd nem engedheted meg magadnak, hogy pesten lakj!
Mindenhol van jó dolog. Menj ki lógni a faluba és ismerkedj az emberekkel. Mellesleg ha Pesten jó nő voltál akkor most is az vagy.
Hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!