Undorító dolog de ilyen a vonzalom?
Van egy nő akinek van barátja, de viszont mikor össze futunk elmegyünk sétálgatni beszélgetni és látom h folyamatosan méreget.
Ha megcsókolnám úgy hogy tetszünk egymásnak 100 % ig mit reagálna szerintetek.
én 23/F a lány pedig 29 éves
nézd, ha ki tudzs csábítani egy nőt a kapcsolatból, akkor ő már nemigen van oda azért akivel jelenleg van.
szal nema te hibád.
viszont az akutális párjával a helyedben namnagyon akarnék összefutni.
Igen, undorító, te is mert belerondítasz más kapcsolatába, a lány is mert hagyja.
Bár szerintem van egy kis esély arra is, hogy pusztán félreértelmezed a dolgokat, mert oda vagy hogy egy idősebb nő rádmozdul és többet látsz bele a dolgokba mint valójában
a lánynak rendezni kellene a dolgait, amúgy mivel új vagy neki, ezért ez vonzza az embert,
igaz én is szoktam sétálni, bár én nem akarok senkitől semmit sem, ettől még beszélgetek, így lehet a 2! igaza van
bár Te vagy ott és ezt jobban érzékeled N
szemtől szembe lehet érzékelni hogy vonzódik hozzám.
de rendszeresen találkozok a párjával és furcsán néz az igaz de nem érdekel úgy se jön oda sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!