Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik! Ha ti írtok privit,...

Pasik! Ha ti írtok privit, egy ido után miért nem válaszoltok vissza nekünk?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 11:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
általában nekem nem válaszolnak egy hosszas levelezés után már. lehet megunnak. vagy mégse sikerült segítenem, és értelmetlennek látják a további beszélgetést
2013. dec. 15. 11:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Na ennyi privit még sose kaptam.
2013. dec. 15. 11:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Én próbálok mindenkinek mindig válaszolni, de ha elkezdek beszélgetni egy csajjal, és egy idő után csak egyszavas válaszokat kapok, és nemigen érzem, hogy halad valamerre a beszélgetés, akkor minek erőltessem magam? Csajok! próbáljatok meg egy ilyen beszélgetés közben érdekesek lenni, és akkor tuti h mindig jön majd válasz! Szívesen beszélgetek érdekes, okos lányokkal.., és szerintem ezzel nem vagyok egyedül! :D 22/F
2013. dec. 15. 11:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Ezt én is inkább fordítva tapasztaltam.
2013. dec. 15. 12:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy inkább a nok nem válaszolnak. X. Kommentelo: mindenkinek válaszoltam 10 percen belül.
2013. dec. 15. 13:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Velem a lányok csinálják ezt. Azt írja az egyik, hogy "csipázlak", aztán eltűnik mint Petőfi a ködben :D
2013. dec. 15. 17:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Csajok! Ha ti írtok "privit", egy idő után miért nem válaszoltok vissza nekünk?
2013. dec. 17. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!