Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem ír vissza ha már...

Miért nem ír vissza ha már egyszer rám írt a lány?

Figyelt kérdés
Lányok ti ezt élvezitek? De sorba ezt csináljátok.
2013. dec. 10. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez kizárt dolog mert nem tudom.
2013. dec. 10. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
hát én akkor nem szoktam itt ha nem ismerem és csak annyit ír vissza hogy "ok" meg egy " :) " -it meg amire nem lehet annyira válaszolni
2013. dec. 10. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
hát ezt lány létemre sem értem, hogy ha már rád írt akkor valószínűleg akar veled dumálni, de lehet csak nem akarja hogy azt hidd hogy odavan érted, hogy rögtön válaszoljon
2013. dec. 10. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt, hogy "ok" kifejezetten utálom! Írja ki rendesen, hogy oké, egy fiú, ha lánnyal beszél ne rövidítsen, illetlenség.

Én kifejezetten utálom, ha nekem nem ír vissza egy fiú, de olyankor vagy olyan az, amit én írtam, hogy vége, nincs tovább ennek a témának, vagy gondolkodik, hogy mit írjon vissza. Olyankor elfoglalom magam, hidd el, zavarja, hogy te erre nem írsz vissza semmit, és írni fog. Nálam mindig beválik :D

A lényeg, hogy ha nem ír semmit, akkor nem írj neki vissza, mert azzal csak látja, hogy zavar téged... :)

2013. dec. 10. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!