Volt már rátok is nagy hatással olyan fiú/lány, akit csak egyszer láttatok és nem sikerül kiverni a fejetekből? Hogy/hol történt a találkozás?
Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 17:50
1/14 anonim válasza:
itt történt...Egy Debreceni csaj volt!
3/14 anonim válasza:
Én is megismertem itt nyáron egy Debreceni lányt ,és úgy volt hogy talizunk is de lemondtam,és azóta is bánom
4/14 anonim válasza:
igen. vidéken egy csaj bemutatta barátját, bennem meg öntudatlanul megdobbant a szív, pulzus a magasban, mintha nem is lettem volna magamnál, és egyfolytában hihetetlenkedtem, hogy ilyen srác mit keres ilyen helyen, meg ilyen csaj mellett és ráadásul korrekt, hűséges, normális típus, szóval mintha álmodnék, hogy ilyen nincs is!
és ennyi.
5/14 anonim válasza:
#4 vagyok és még annyit hogy egész életemben ilyen egy másodpercen belüli szívdobbanást rajta kívül kizárólag csak az első barátom okozott bennem. azóta sem soha senki. szóval amikor első pillanatban majdnem "elájulsz" azt az érzést.
6/14 anonim válasza:
nálam is Debreceni a csaj. Fórumban előtt találkoztam vele. Máig bánom hogy nem mentem oda hanem maradtam a gyökér haverjaimmal. :/ láttam rajta hogy tetszettem neki...
17/f
7/14 A kérdező kommentje:
4-es nálam ugyanez volt. Azon tűnődtem egy ilyen helyes srác mit csinál itt, miért nem fedezte még fel valamilyen modellügynökség.:) A lélegzetem is elakadt, mikor megláttam, velem is csak egyszer törént azelőtt ilyen. De sajnos én sem láttam azóta sem és valószínűleg nem is fogom, ki tudja hol van már.:(
2013. dec. 1. 18:06
8/14 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek!:)
2013. dec. 1. 18:06
9/14 anonim válasza:
Igen egyszer a vonaton odajött hozzàm egy fiu.
De màr nagyon bànom hogy a nevét nem kèrdeztem meg:/
10/14 anonim válasza:
Volt nekem is ilyen, a nyáron a melóhelyemen. :D 3 nappal azután, hogy vége lett a 7,5 éves kapcsolatomnak. Kb. álmaim pasija állt ott előttem, éppen telefonáltam, és amikor belépett az ajtón szóhoz sem tudtam jutni, de ő sem. :D Egész végig csak bámult, meg cukin mosolygott. :) Este bejelölt facen, és azóta is minden nap beszélünk. :-)))) De sajna nem a pasim, még... 23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!